Klubrepræsentation ved store arrangementer (CHGP 2016)

Aktivitetskalender

efter år efter måned efter uge I dag Søg Vælg ny måned
Picnic i Dyrehaven
Onsdag, 12 Juli 2017, 18:00

En hel landsby blev fjernet og et smukt slot blev bygget i god tid så Jaguarklubbens medlemmer nu kan indtage deres medbragte mad og vin i passende omgivelser. Med udsigt til slot, kronvildt og ikke mindst de smukke biler skal vi nyde aftensolen og det gode selskab med os selv og andre bilklubber med hang til at nyde livet. Fyld din smukke Jaguar op med familie, mad og drikke (der må ikke drives jagt på kronvildtet) og find vej gennem porten ved Slettehus for enden af Lundtoftevej, Lyngby.

 

 

Turen på vej op til slottet er en oplevelse i sig selv. Kronvildtet på den ene side og vandhullet, hvor forventningsfulde tilskuere håber at se en rytter falde i vandet under efterårets Hubertusjagt.

Vejledning ved tilmelding

Ved tilmelding til arrangement uden deltagergebyr: Hvis du vil tilmelde flere end dig selv, skal du først klikke på "Opret gæst" lige under "Primær deltager" og vælg antal gæster ud over dig selv. Klik dernæst på "Klik for at deltage"

Ved tilmelding til arrangement med deltagergebyr: Vælg det antal samlede antal deltagere, som du ønsker at tilmelde og klik derefter på "Klik for at deltage"

Jaguar Club of Denmark · Rørskærsvej 24, 2820 Gentofte, CVR 57808268
Bank: Reg.nr.: 8125 Kontonr. 0005924383Titlebill

 

logo dankort logo mastercard Handelsbetingelser for JCD Shop.