Klubrepræsentation ved store arrangementer (CHGP 2016)

Aktivitetskalender

Foregående måned Foregående dag Næste dag Næste måned
efter år efter måned efter uge I dag Søg Vælg ny måned
Kastellet - Forårsmønstring for veteranbiler i Kastellet
Søndag, 06 Maj 2018, 14:00 - 16:00
Kontakt Arrangører for Dansk Veteranbil klub: Claus Neble, Kim Polte & Tina Morgan

KASTELLET 2018
"FORÅRSMØNSTRING FOR VETERANBILER I KASTELLET"
SØNDAG DEN 6. MAJ KL. 14.00-16.00.

Kastellet DVK mfl

Endnu engang kan vi med stor glæde byde velkommen til et par timers fornøjelig samvær i de nostalgiske rammer i det gamle fæstningsværk.

Norges porten åbnes mellem 13.00 og 16.00 og Kastellets kommandant og Kastellet's Venner er vores værter. Vi parkerer på kirkepladsen under kommando af Kastellets livjægere (HJV), som ”læsser” køretøjerne, så alle kan holde komfortabelt.

Vi finder imellem de mange hundrede køretøjer 3 af de mest spektakulære og præmierer disse. Alle klubber og ejere af veteran og klassiker køretøjer med familie er velkomne.
Der afkræves Kr. 20 pr. køretøj før indkørsel til Kastellet. Beløbet dækker de omkostninger der er i forbindelse med arrangementet.
Eventuelt overskud går til godgørende formål.

Vel mødt!

Arrangører for Dansk Veteranbil klub: Claus Neble, Kim Polte & Tina Morgan
OBS: Al indkørsel foregår ad Norges porten (den side som vender ud mod Langelinie). Parkeringsanvisningerne skal overholdes, eller man risikerer at blive bortvist. Det er muligt at køre ind af Norges porten fra kl. 13.00.

Sted Kastellet
Kastellet 1
København K.
2100
72 83 98 55

Vejledning ved tilmelding

Ved tilmelding til arrangement uden deltagergebyr: Hvis du vil tilmelde flere end dig selv, skal du først klikke på "Opret gæst" lige under "Primær deltager" og vælg antal gæster ud over dig selv. Klik dernæst på "Klik for at deltage"

Ved tilmelding til arrangement med deltagergebyr: Vælg det antal samlede antal deltagere, som du ønsker at tilmelde og klik derefter på "Klik for at deltage"