images/forsiden/topslider/Slider12.jpg

Jaguar på Auto-show i Odense

 

Auto 1

Auto-Show Denmark – Over 25.000 besøgende over 2 dage
I forbindelse med at JCD investerer i at få nye/yngre medlemmer, så opstod muligheden for at deltage i Danmarks største bilmesse, som på 4. år blev afviklet i Odense Congres Center i Odense 20-21. august.
JCD’ stand-udstyr passede – med lidt modificering – til det udpegede område, og med 3 smukke biler opstillet på standen var der lagt om til en klub-eksponering lidt ud over det sædvanlige.

Auto2


Et stramt program var på plads for de to dage med både ”Motor-Mille” (En stor Kendis fra Ramasjang), overflyvning af F-16 Jagerfly fra det danske flyvevåben samt imponerende biler, der brænder dæk af. I pauserne mellem disse populære programpunkter gik de i alt lidt over 25.000 besøgende rundt i de fire messe-haller, hvor man kunne se/købe alt fra modelbiler til diverse kemikalier, som ville gøre ethvert arbejde med de smukke biler ”til en leg”.
På JCD’s stand var der til tider yderst stort pres på, da mange unge besøgende ville høre mere om, hvordan man holder en ældre bil kørende mens samme stadig fremstod på smukkeste vis. Mere end en gang overhørtes også en dialog mellem et ægtepar, at en Jaguar er meget mere stilfuld og smuk end en
”Amerikanerbil”, så ingen tvivl om, at den snak ville fortsætte hjemme ved spisebordet senere på dagen.

Auto3

Bestyrelsen vil de kommende måneder evaluere på, om man skal deltage igen i 2023, (19-20 August) og er nogen medlemmer friske på at hjælpe til på standen, så send en besked til undertegnede herom. Det vil give gratis adgang til hele messen, i hele weekenden, herunder også adgang til specifikke udstillerarrangementer udenfor normal åbningstid.

Tekst og foto: Michael Sandberg

Jaguar Club of Denmark · Ryvej 102 · 8464 Galten · CVR 57808268 · Bank: Reg.nr.: 8125 Kontonr. 0005924383Titlebill

 

logo dankort logo mastercard Handelsbetingelser for JCD Shop.