images/forsiden/topslider/Slider12.jpg

Besøg hos Charlotte og Jens

Dækblomst

Der var dækket pænt op til de mange forventningsfulde medlemmer. Mon blomsten er en julerose…tø hø.

Charlotte & Jens tog godt imod strømmen af medlemmer.
Et besøg her trækker altid fulde huse så der var mange hænder der skulle trykkes. Vi kunne næsten ikke have været flere i det smagfuldt indrettede mødelokale hvor der var dækket op med bordets glæder.

Fra mødelokalet var der vinduer til bilsamlingen. På denne måde blev vi alle holdt på pinebænken.
Endnu kun kigge…
En lille snert af ens barndom tittede kort frem: ”Du må ikke lege med biler før du har spist din mad!”
Inden vi gik ud til den imponerende samling af spændende og usædvanlige biler, var der lækre sandwiches som vi pænt måtte spise. Imens fortalte Jens om et store arbejde de begge har lagt i deres nye sted.
Når man ser den altid nydelige Charlotte og velklædte Jens så tænker man at alt er lavet af udefra kommende kræfter. Gravearbejdet, indretning af mødelokale og køkken, installation af lifte osv.
Men sådan er det ikke. De har begge knoklet for stedet. Og det hårde arbejde har båret frugt. Det hele er superlækkert.

Det er bilerne også. Jeg skal skåne læseren for en minutiøs opremsning af bilmodellerne med årgang, antal stempler, heste og motorstørrelse. Den ene skønhed efter den anden. Indimellem stod der biler som lignede almindelige gadebiler som ville være egnede til at køre familien til stranden eller i skoven på en søndag. Men kiggede man nøjere efter afsløredes en heftig motor, en stram undervogn og et stålbur.

Fra samlingen gik vi til værkstederne. Jo – værkstederne. Her var de igangværende projekter linet op og igen tabte man underkæben når man stod under en piv ren mere 30 år gammel undervogn, monteret med nye dele som blænder øjnene.

1000 tak for en fantastisk aften.

Søren Post

Jaguar Club of Denmark · Rørskærsvej 24, 2820 Gentofte, CVR 57808268
Bank: Reg.nr.: 8125 Kontonr. 0005924383Titlebill

 

logo dankort logo mastercard Handelsbetingelser for JCD Shop.