images/forsiden/topslider/Slider12.jpg

TimeWinder 2024

TimeWinder2024
 
Vejret er alt afgørende for om et udendørs arrangement næsten ikke kan blive bedre.
Op til Pinsen blæste det lidt i overkanten.
Ville vinden lægge sig? 
Jeps!
Den lagde sig til netop de 3 dage hvor TimeWinder løb af stablen.
Og solen havde travlt med at skinne. Kun en 5 minutters regnbyge gled hen over pladsen og lagde en dæmper på støvet.
Det kunne faktisk ikke blive bedre.
Alle tre dage vrimlede det med Jaguarer på vores store stand. Uden at skulle stå til regnskab, så vurderer vi, at der har været 40 - 50 Jaguarer forbi. Og et utal af gæster, som beundrende studerede tekniske detaljer og de smukke designs. 
Rygtet om at det er på TimeWinder det sker må have bredt sig. Der var tæt på 40 stande med alt fra "slidte knaphuller til knækkede fyldepenne" - niveauet på alle stande var højt. De klassiske stande med tændrør til alle motorer og stande med tøj som sælgeren har brugt hele vinteren på selv at fremstille. Og alt muligt her i mellem.
Veteranfly startede og landede på pladsen bag Jaguarstanden. Hangglidere dryssede ustandseligt ned fra himlen. Skibsmotorer stod og puttede hyggeligt. Der blev kørt ræs på bane med veteranbiler og motorcykler - og der blev ikke lagt fingre i mellem - kampen var benhård og ikke kun for sjov.
De velkendte kæmpe dampmaskiner kørte rundt på pladsen, og andre trak et savværk. Og i mellem alt dette var der fyldt op med biler for enhver smag.

Og ind i mellem alt dette hurlumhej var der små oaser, hvor støvet kunne skylles væk , og man kunne tage næring til sig.

Om aftenen var der levende musik på hovedscenen. Denne musik kunne nydes sammen med noget læskende, og mens man nød varmen og duften fra de store dampmaskiner, som passende var kørt i stilling ved musikken.
Hvad mere kan man ønske sig på en smuk forårsaften, mens solen tager sin nathue på.
 
Tak til alle som hjalp til med telte, Jaguarer, kaffebrygning, flag og bannere.
Og til forårssolen for at velsigne os med lys og varme.
En særlig og kæmpe tak til Helle Markmann, som år efter år møder op og er med til at sætte op, pakke ned og til at sikre, at alt er i orden på alle tre dage. 
 
Tekst: Søren Post

Jaguar Club of Denmark · Rørskærsvej 24, 2820 Gentofte, CVR 57808268
Bank: Reg.nr.: 8125 Kontonr. 0005924383Titlebill

 

logo dankort logo mastercard Handelsbetingelser for JCD Shop.