Aktivitetskalender

I dag
Vis kommende begivenheder
Foregående måned Foregående dag
Næste dag Næste måned
Englændertræf i Løgumkloster
Fredag, 08 Juni 2018, 17:30
Til Lørdag, 09 Juni 2018

Lørdag d. 9. juni får vi igen den smukke markedsplads i Løgumkloster til at skinne af charme fra gamle engleske køretåjer. kl. 8.00 åbner pladsen, og kl. 9.00 serveres gratis kaffe og rundstykker . I løbet af dagen er underholdning på pladsen, lisom der vil være mulighed for at stille sult og tørs på bedste markedsvis. Deltagelse i selve træffet er gratis!

englaender1

Fredag d. 8. vil der i lighed med tidligere år være et aftenarrangement som indledes med en lækker Englænder Buffet kl. 17.30 på Løgumkloster Centralhotel. Efter spisningen tager vi på en lille køretur i det sønderjyske. Vi holder pause undervejs, hvor der vil være mulighed for at købe aftenkaffe. Detagere som deltager fredag, kan tilkøbe overnatning på Løgumkloster Højskole. Se mere om tilkøb og priser på www.englaendertraef.dk hvor du også kan tilmelde og betale online.

Tilmelding kan også ske til Anton Schulz, tlf. 29993789

Vejledning ved tilmelding

Ved tilmelding til arrangement uden deltagergebyr: Hvis du vil tilmelde flere end dig selv, skal du først klikke på "Opret gæst" lige under "Primær deltager" og vælg antal gæster ud over dig selv. Klik dernæst på "Klik for at deltage"

Ved tilmelding til arrangement med deltagergebyr: Vælg det antal samlede antal deltagere, som du ønsker at tilmelde og klik derefter på "Klik for at deltage"