Aktivitetskalender

I dag
Vis kommende begivenheder
Besøg på Dokk1/AFLYST
Søndag, 19 April 2020, 10:45

Dokken

Dokk1

Denne forårssøndag går turen til Århus Havn og det spektakulære bygningsværk Dokk1.

Vi mødes i Sydhavnsgade, overfor Filmbyen, og kører derfra i samlet flok til Dokk1 - udtales Dokken. Der parkerer vi samlet under kunstværket Magic Mushrooms, så der kan tages billeder af kattene, dette specielle sted.

Henrik Olesen vil vise os hvad bygningen består af, både under og over havoverfladen. Ved du at Dokk1 er bygget indenfor nedrammede spunsvægge i et kvadrat på 100 X 100 meter? Sikkert ikke, og der er meget mere af samme skuffe. Interessant at se hvor meget hus man kan få, hvis man lige har 1,4 mia. kroner.

Det, der også er specielt, er den underjordiske p-kælder, hvor bilerne bliver hejst ned i dybet, og sat ind på hylder, til ejerne kommer og ønsker deres biler igen.

Kantinen er lukket for betjening. Vi skal derfor selv medbringe kaffe og diverse. Diverse kan så være en kikkert eller fotoapparat, fordi kantinen er helt oppe under taget, hvorfra der er en fantastisk udsigt over Århus, havnen, Bugten og Mols.

                                                                                Arrangementet afsluttes ca. kl. 15:00                                                                                  

Er vejret til det, så ser vi om vi eventuelt skal afslutte med en køretur. Moesgård Strand, og ishus, kan være et emne. Vi ser.

Udsigt dok1

Udsigten fra Dokk1

 

Tilmelding her på hjemmesiden eller til Steen Normann, mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. eller sms til 26298205

 

Du skal logge ind for at bekræfte din deltagelse.

Vejledning ved tilmelding

Ved tilmelding til arrangement uden deltagergebyr: Hvis du vil tilmelde flere end dig selv, skal du først klikke på "Opret gæst" lige under "Primær deltager" og vælg antal gæster ud over dig selv. Klik dernæst på "Klik for at deltage"

Ved tilmelding til arrangement med deltagergebyr: Vælg det antal samlede antal deltagere, som du ønsker at tilmelde og klik derefter på "Klik for at deltage"

Jaguar Club of Denmark · Rørskærsvej 24, 2820 Gentofte, CVR 57808268
Bank: Reg.nr.: 8125 Kontonr. 0005924383Titlebill

 

logo dankort logo mastercard Handelsbetingelser for JCD Shop.