Aktivitetskalender

I dag
Vis kommende begivenheder
Forårsmønstring 1. maj i Norge AFLYST
Onsdag, 29 April 2020, 10:00
Til Søndag, 03 Maj 2020

AFLYST!

Tag med til skønne Norge og mød den Norske Jaguar Klub på sin årlige forårsmønstring 1 Maj 2020 på Holmen Fjordhotell, ved Oslo.

Holmen Fjordhotell

1 Maj hvert år, starter NJK sæsonen med forårsmønstringen på Holmen Fjordhotell lidt syd for Oslo. Der kommer langt over 100 Jaguarer hver gang, og importøren viser sine nyeste modeller frem.
Jagshoppen har hele sit store sortiment med. Her kan man købe alt hvad hjertet begærer af Jaguar tøj, smykker, paraplyer ol.

Holmen 2

Turen starter fra København kl 16:30 onsdag 29.4 ombord i DFDS sin flotte Pearl Seaways, med ankomst Oslo havn torsdag 30.4 kl 09:45. Vi satser på en fælles bespisning om aftenen. Prisen for aftensbuffet er kr 275.- pr person. Morgenbuffet er kr 139.- pr person. Man bestiller selv på www.dfds.dk

Holmen Seways

Efter ankomst til Oslo Havn, kører vi samlet (så godt som mulig ) op til Holmenkollen National Ski Arena, hvor man kan nyde den fantastiske udsigt over Oslo by. Man kan også gå op på skibakken og se nærmere på det flotte anlæg. Her holder også Holmenkollen Ski Museum til, og det er op til den enkelte deltager om de vil besøge dette museum.

Holmenkollen

Derefter kører vi lidt nedover mod Oslo igen, for at nyde en dejlig frokost på den berømte Frognerseteren restaurant. Prisen på frokost er ca. kr. 310.- pr deltager. Dette inkluderer den traditionelle norske spekemad med rømmegrød, eplekage med piskefløde og kaffe/te.pr deltager. Efter frokost, kører vi videre til Fram Museet, som viser Norges polar historie og hvor også polar skuden Fram er restaureret.
Indgang museet er ca. kr. 60.- hvis vi bliver minimum 15 deltagere.
Se mere her: www.frammuseum.no/norsk/

Holmen båd

Så er det på tide at vende snuden mod Holmen Fjordhotell www.holmenfjordhotell.no/ hvor vi overnatter de 2 næste nætter. Her hygger vi med fælles middag om aftenen. Og for dem er har energi efter en lang dag, tilbyder hotellet både spa og træningscenter. Bilerne bliver sikkert parkeret i parkerings kælderen.
Fredag morgen kører vi ud til anvist, samlet parkering. Så er det bare at nyde synet af alle Jaguarene efterhånden som de ankommer. Klokken 12 hejses Jaguarflaget på molen, og formanden for NJK ønsker alle velkommen. Det bliver lodsalg og mulighed for at købe småretter for de der bliver sulten. Ellers går tiden hurtig med dækspark og snak med alle de hyggelige Nordmænd ? Om aftenen bliver det fælles middag hvor også medlemmerne af NJK er inviteret.

Hotellet tilbyder 2 overnatninger i dobbeltværelse til kr 2040.- og enkeltværelse til kr 1740.- Torsdag aften bliver det en 3 retters meny, og fredag aften bliver det en tapas buffet. For 2 personer begge aftenene, koster det kr 1120,-og for 1 person kr. 560.-
Lørdag er til fri benyttelse. Man kan køre ind til Oslo centrum og finde en parkeringsplads. For så at spadsere ud til byens fantastiske operahus, der ligger smukt til ved vandet. Færgen til København går kl 16.30, så beregn god tid. Om aftenen satser vi på en fælles buffet igen. Vi er tilbage i København ca kl 09:45 på søndag 3 Maj.Norge er jo fuld af bomringer, så husk at have med din Brobizz brikke. Nummerplade aflesning fungerer IKKE i Norge.

For medlemmer fra Jylland, er der også mulighed for at køre til Hirtshals og tage Colorline og Superspeed 2 til Larvik, for så at køre op til hotellet, ca 118km. Se afrejsedetaljer neden under.
Man kan også rejse på samme tidspunkter dagen før, altså onsdag 29.4. Men da må man have en ekstra overnatting på hotellet. Men så får man jo en dag ekstra til at besøge Oslo. Biletter bestiller man på www.colorline.dk
Den enkelte bestiller selv færger og hotel. Hotellet har mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. eller telefon 0047 66772700. Husk at sige I kommer fra JCD. Send så en mail til Ruben Husberg Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. og informer om at du/dere har bestilt.

Program for afrejse København:
Onsdag d.29.4 kl. 16:30 Afgang København
Torsdag d.30.4 kl. 9:45 Ankomst Oslo
Priser fra: 1693,- for 1 bil og 2 personer og kahyt.
Retur til København:
Lørdag d.2.5 kl. 16:30 Afgang Oslo
Søndag d.3.5 kl. 9:45 Ankomst København

Totalt for 2 personer bliver det ca kr 6420.- og for 1 person ca kr 4775.- Dette inkluderer færge med billigste kahyt og 1 bil, aftensbuffeet og morgenbuffeet begge vejer, frokost torsdag, og hotell 2 netter med aftensmad og morgenmad. Priser er ca da de norske priser er omregnet til DKK med dagens kurs.

Program for afrejse Hirtshals:
Torsdag d.30.4 kl.12:45 Afgang fra Hirshals
Torsdag d.30.4 kl. 16:30 Ankomst Larvik
Herefter er der en smuk tur på 118 km til hotellet.
Retur til Hirtshals:
Lørdag d.2.5 kl. 17:30 Afgang Larvik
Lørdag d.2.5 kl. 21:15 Ankomst Hirtshals

Totalt for 2 personer bliver det ca kr 5830.- og for 1 person ca kr 4180.- Dette inkluderer færge med frokost og aftens buffet, og hotell 2 netter med aftensmad og morgenmad. Priser er ca da de norske priser er omregnet til DKK med dagens kurs.
Hvis du vil vide mere så send en mail til: Ruben Husberg Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Vejledning ved tilmelding

Ved tilmelding til arrangement uden deltagergebyr: Hvis du vil tilmelde flere end dig selv, skal du først klikke på "Opret gæst" lige under "Primær deltager" og vælg antal gæster ud over dig selv. Klik dernæst på "Klik for at deltage"

Ved tilmelding til arrangement med deltagergebyr: Vælg det antal samlede antal deltagere, som du ønsker at tilmelde og klik derefter på "Klik for at deltage"

Jaguar Club of Denmark · Rørskærsvej 24, 2820 Gentofte, CVR 57808268
Bank: Reg.nr.: 8125 Kontonr. 0005924383Titlebill

 

logo dankort logo mastercard Handelsbetingelser for JCD Shop.