Aktivitetskalender

I dag
Vis kommende begivenheder
Gavnø 2020
Søndag, 06 September 2020, 09:00

Gavnø park
Man fristes til at tro at dette billede er malet af Micheal Ancher eller Monet – men det er blot et foto af en umådelig hyggelig dag under de fantastiske træer i Gavnøs vidunderlige have.


Danmarks største og smukkeste veteranbilshow er uden tvivl Gavnøs Classic Autojumble & Concours de Charme.
Der forventes omkring 1200 sjældne vogne fra en svunden tid og som man kan se på deres hjemmeside så har Jaguarerne, naturligvis, en central rolle i dagens oplevelser. Som de øvrige år forventer vi godt vejr, spændende biler og en betagende slotshave. Entrépriser: Chauffør med vogn er gratis. Passagerer koster 80 DKK hhv. 40 DKK for voksne hhv. børn. Tilmelding skal ske onlinedirekte på Gavnøs hjemmeside.

Gavnø

På linket her kan du tilmelde dig direkte: www.gavnoe.dk/autojumble.html 

Jaguarklubben har aftalt med arrangørerne at vi så vidt muligt kommer til at holde samlet. Efter indkørsel på pladsen kører man efter Jaguarflagene. Herfra er det bare at slå sig ned i det gode selskab.
Showet åbner officielt kl. 10 og slutter kl.17. Men kom i god tid. Det kan taget sin tid at komme over den gamle stenbro og finde ind på pladsen.

Vi glæder os til at se så mange Jaguarer som muligt så vi igen i år kan få en hyggelig sludder om biler og meget andet.

Sted: Gavnø 2 • 4700 Næstved
Tidspunkt: Søndag D. 6. September 2020
Tilmelding: På Gavnøs hjemmeside.
Pris: Bil og udstiller gratis. Se priser på passagerer i teksten eller på Gavnøs hjemmeside.

Vi ses.

Thomas Olsgaard

Vejledning ved tilmelding

Ved tilmelding til arrangement uden deltagergebyr: Hvis du vil tilmelde flere end dig selv, skal du først klikke på "Opret gæst" lige under "Primær deltager" og vælg antal gæster ud over dig selv. Klik dernæst på "Klik for at deltage"

Ved tilmelding til arrangement med deltagergebyr: Vælg det antal samlede antal deltagere, som du ønsker at tilmelde og klik derefter på "Klik for at deltage"

Jaguar Club of Denmark · Rørskærsvej 24, 2820 Gentofte, CVR 57808268
Bank: Reg.nr.: 8125 Kontonr. 0005924383Titlebill

 

logo dankort logo mastercard Handelsbetingelser for JCD Shop.