Aktivitetskalender

I dag
Vis kommende begivenheder
Time Winder AFLYST
Lørdag, 22 Maj 2021, 16:00

Desværre AFLYST

TimeWinder logo

TimeWinder tog

TImeWinder træf - Mageløs mekanik over 100 år. Alt virker og futter rundt.

Time Winder

Til vands, til lands og i luften. Hvad mere kan man ønske sig. Kig på TimeWinders hjemmeside: www.timewinder.dk. – her finder du meget mere.
TimeWinder og Jaguarklubben lander på Grønnessegård Gods smukt beliggende jorde i pinsen d.22 – 24 juni 2021.

Coronaen tog dampen ud af mange arrangementer i 2020.
Også vores 3 dages besøg på TimeWinder. Folkene bag træffet har tænkte ud af boksen og vil lave et træf i én eller anden form i år.
Hold derfor øje med vores hjemmeside, nyhedsmail eller Facebook når vi kommer tættere på pinsen.
TimeWinder er et af de Jaguararrangementer hvor man virkelig kan få sludret igennem med andre klubmedlemmer, spændende gæster som kigger ind eller blot dvæle ved bilernes smukke smukke linjer. Der er masser af tid til fordybning, at slappe af og nyde livet i godt selskab.
Kom og se tons tunge damptromler kører rundt mellem udstillerne, damptrukken maskineri der står og arbejder, fiskekuttermotorer putter hyggeligt, biler i alle aldre triller rundt og bliver jævnligt præsenteret i detaljer og et væld af boder faldbyder alt mellem himmel og jord.
Du kan vælge mellem at komme en enkelt dag med din klassiske Jaguar, eller du kan komme alle 3 dage og få den fulde oplevelse af træffet. Det er naturligvis tilladt at kører hjem om aftenen og komme igen næste dag hvis det er bedst for dig. Jaguarklubben sætter en stand op med telte, flotte flag og bannere.

Sommer i Danmark. Jaguarerne hviler sig på savannen efter at have løbet på den varme asfalt. Ejerne topper op på væskebalancen. Livet er godt.
Du kan også tage din familie med og overnatte på træffet. TimeWinder tilbyder udstillere og publikum mulighed for at tage en miniferie og overnatte på TimeWinders egen campingplads. Har du bil og telt/campingvogn fra før 1976 med på TimeWinder, kan du endda campere på nostalgi-campingpladsen, hvor campisterne går "all in" med at spole tilbage i tiden. Er du til mere etablerede forhold findes der flere helårs campingpladser med campinghytter nær TimeWinder. Flere af dem er i gå/cykelafstand. Her kan du leje campinghytter og måske nyde at komme lidt væk fra TimeWinder, når der skal slappes af.
Kontakt: Søren Post på mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.
Se mere på: www.timewinder.dk

Udstillere og deres biler kommer gratis ind. Passagerer køber billetter på træffets hjemmeside eller ved indgangen.
Er du ikke udstiller, men har du lyst til at være med når vi rejser teltene, hygger med indretning af standen og til sidst pakker ned igen kan du være heldig og få en fribillet.
Vi ses derude.
Søren Post

Vejledning ved tilmelding

Ved tilmelding til arrangement uden deltagergebyr: Hvis du vil tilmelde flere end dig selv, skal du først klikke på "Opret gæst" lige under "Primær deltager" og vælg antal gæster ud over dig selv. Klik dernæst på "Klik for at deltage"

Ved tilmelding til arrangement med deltagergebyr: Vælg det antal samlede antal deltagere, som du ønsker at tilmelde og klik derefter på "Klik for at deltage"

Jaguar Club of Denmark · Rørskærsvej 24, 2820 Gentofte, CVR 57808268
Bank: Reg.nr.: 8125 Kontonr. 0005924383Titlebill

 

logo dankort logo mastercard Handelsbetingelser for JCD Shop.