Aktivitetskalender

I dag
Vis kommende begivenheder
Ny regionsformand åbner dørene AFLYST
Søndag, 30 Maj 2021, 13:00

  AFLYST! desværre for få tilmeldte.

 

Mike1

Da jeg nu officielt er udpeget som Regionsansvarlig for Region Fyn - og dermed skal forsøge at fortsætte Jørgen Findsens fantastiske og konstruktive arbejde gennem de seneste 5 år med at arrangere gode og indholdsfulde arrangementer her på Fyn – vil jeg gerne åbne dørene for Klubbens medlemmer.

Samtidig har jeg en lille drøm om, at græsfællesarealet i den lille klynge, hvor mit hus ligger, vil være rigtig flot, når der er opstillet flere rækker af ”rovdyr”… Så naboer og andre nysgerrige forbipasserende har mulighed for at beundre de smukke biler.

Et hus kan jo hurtigt ”inspiceres”, så for at gøre hele arrangementet en lille smule mere underholdende og inspirerende for deltagerne, så vil jeg hermed udfordre deltagerne i forbindelse med arrangementet – Medbring din bedste kage til arrangementet.

Det kan være en gammel/populær opskrift på favorit-kagen i familien, eller det kan være indkøbte ”træstammer” eller brunsviger fra favoritbageren… Det kan være overskuds julesmåkager fra jul, eller en lagkage-kunst-kreation, som får alle vindere af Bagedysten gennem årene til at blegne af misundelse…

Intet er for småt eller for stort, for simpelt eller for overvældende… kun fantasien sætter grænsen for, hvilken type kage, der kan medbringes…

Jeg har så arrangeret at Bageren fra Nørre Aaby Bageri (Ham med Danmarks bedste Romkugler) vil vurdere og smage på alle de medbragte kager, og slutte af med at kåre vinderen. I sagens natur er han ”Bagedysten” værdig, når smag og æstetisk fremtoning af kagerne skal vurderes, så dermed opnår vi en objektiv og professionel vurdering af alle kagerne.

Vinderen får naturligvis æren, en flot gevinst, anerkendende og rosende ord samt beundrende (Og/eller misundelige) blikke og kommentarer fra alle deltagere…

Når den glade vinder er udpeget og gevinst/hæder overrakt af den upartiske dommer, så vil der være rigelige mængder af kaffe/te til at skylle alle kagerne ned…

Samtidig vil jeg også informere lidt om, hvilke tanker og visioner jeg har med hensyn til type af arrangementer og aktiviteter fremadrettet for Region Fyn.

Så mød op til en god og hyggelig eftermiddag i dejligt selskab – og med et lille element af venskabelig konkurrence indlagt. Er stensikker på, at alle deltagere vil kunne ”trille hjem” sidst på eftermiddagen…

Michaels hus

Hvor: Søndermarken 24, 5580 Nr. Aaby

Hvornår: Søndag 30. Maj kl. 1300

Pris: Gratis – men husk at medbringe din/familiens bedste kage

Tilmelding til Michael Sandberg, mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. (Senest 26. Maj 2021)

Vejledning ved tilmelding

Ved tilmelding til arrangement uden deltagergebyr: Hvis du vil tilmelde flere end dig selv, skal du først klikke på "Opret gæst" lige under "Primær deltager" og vælg antal gæster ud over dig selv. Klik dernæst på "Klik for at deltage"

Ved tilmelding til arrangement med deltagergebyr: Vælg det antal samlede antal deltagere, som du ønsker at tilmelde og klik derefter på "Klik for at deltage"

Jaguar Club of Denmark · Rørskærsvej 24, 2820 Gentofte, CVR 57808268
Bank: Reg.nr.: 8125 Kontonr. 0005924383Titlebill

 

logo dankort logo mastercard Handelsbetingelser for JCD Shop.