Aktivitetskalender

I dag
Vis kommende begivenheder
Foregående måned Foregående dag
Næste dag Næste måned
MV-tryk - ekspert på tryk og print
Torsdag, 24 Juni 2021, 18:00

MVtryk

MV-Tryk i Middelfart har samlet set over 100 års erfaring i levering af grafiske løsninger til virksomheder, og dette giver en stor, bred og unik viden som kommer alle kunder til gode.

Samtidig er trykkeriet et af landets tre største Back-to-back eksperter, som dermed er i stand til at levere på alle niveauer fra indledende tanke til endelig aflevering af produkt til distributør.

MVtryk Billede1

Ole åbner sit trykkeri for os i nogle timer, hvor han vil fortælle om sine arbejdsmetoder og -processer, der gør trykkeriet i stand til at trykke næsten hvad som helst til sine kunder. Samtidig er der stor fokus på miljø og bæredygtighed i hele processen fra idé til færdigt produkt.

Så mød op til nogle timer sammen med en dedikeret trykkeri-ejer, som fortæller vidt og bredt om sin virksomhed, og samtidig om de udfordringer dels Covid-19 har udsat trykkeriet for og dels de generelle udfordringer, som branchen er udsat for anno 2021.

Mon ikke også Ole finder til og lejlighed til også at fortælle om sin passion for Mercedes Benz Unimogs? (Ældre terrængående lastbiler.)

MVtryk bil

MV Tryk | Dit lokale trykkeri

Hvor: MV-Tryk, Værkstedvej 34, DK-5500 Middelfart
Hvornår: Onsdag 24. juni 2021 kl.18:00
Pris: Gratis – der serveres kaffe og lidt sødt.
Tilmelding til Michael Sandberg, mail til: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. (Senest 20. juni 2021)

Vejledning ved tilmelding

Ved tilmelding til arrangement uden deltagergebyr: Hvis du vil tilmelde flere end dig selv, skal du først klikke på "Opret gæst" lige under "Primær deltager" og vælg antal gæster ud over dig selv. Klik dernæst på "Klik for at deltage"

Ved tilmelding til arrangement med deltagergebyr: Vælg det antal samlede antal deltagere, som du ønsker at tilmelde og klik derefter på "Klik for at deltage"

 Jaguar Club of Denmark · Ryvej 102 · 8464 Galten · CVR 57808268 · Bank: Reg.nr.: 8125 Kontonr. 0005924383Titlebill