Aktivitetskalender

I dag
Vis kommende begivenheder
Besøg hos Remark
Onsdag, 07 Juli 2021, 18:00

OBS! Pga. fodbold mødes vi kl.18 i stedet for kl.19

Her skinner solen altid.

Remark2020 1

Endnu en super dejlig sommeraften i fortryllende omgivelser hos Nina og Michael Remark.


Nina og Michael Remark synes vi skulle kigge forbi til en forfriskning.
Vi – det er dig, mig - os alle. Jaguarklubbens dejlige medlemmer. Alle er velkommen.
Det er snart almindeligt kendt at Nina har kontakter til de højere magter. Solen skinner altid når vi er på besøg. Som arrangør kunne det være dejligt med denne evne. Måske vi kan lokke Nina med i regionsrådet.

Remark pølse


Sidste år var der stor trængsel ved den meget populære skinkekutter. Hjemmelavede burgere af høj kvalitet fløj over disken som aldrig før fra den fine gamle Citroën HY fra 1969
– også kaldet Salatfadet og kendt fra flere af Olsenbandens film.


Kig forbi, nyd de smukke omgivelser, udsigten til Ven og alle de rare medlemmer som du ikke har set længe. Vi savner dig.


Her ses en lille del af de omkring 60 medlemmer ved den travle burgerbar. Jeg testede, af ren og skær høfliglighed forstås, alle de forskellige slags burger de havde.


Det skal blive spændende om det bliver genkendelsens glæde på den gastronomiske side. Det bliver det helt sikkert på den sociale side.
Vi overholder de til en hver tid gældende restriktioner. Derfor kan begrænsninger, flytning af mødet eller aflysning forekomme. Hold derfor godt øje med hjemmesiden, mails og Facebook. Du får sikkert spritte dine hænder af ved ind gangen.
Hvornår: Onsdag d.7 juli kl.19.
Hvor: Rungsted Strandvej 316, 2970 Hørsholm
Tilmelding: Senest d. 1 juli til: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.
Vi ses.

Vejledning ved tilmelding

Ved tilmelding til arrangement uden deltagergebyr: Hvis du vil tilmelde flere end dig selv, skal du først klikke på "Opret gæst" lige under "Primær deltager" og vælg antal gæster ud over dig selv. Klik dernæst på "Klik for at deltage"

Ved tilmelding til arrangement med deltagergebyr: Vælg det antal samlede antal deltagere, som du ønsker at tilmelde og klik derefter på "Klik for at deltage"

Jaguar Club of Denmark · Rørskærsvej 24, 2820 Gentofte, CVR 57808268
Bank: Reg.nr.: 8125 Kontonr. 0005924383Titlebill

 

logo dankort logo mastercard Handelsbetingelser for JCD Shop.