Aktivitetskalender

I dag
Vis kommende begivenheder
Bryggeriet Vestfyn
Tirsdag, 31 August 2021, 18:00

Vestfyns Bryggeri

Bryggeriet Vestfyn - Rundvisning og prøvesmagning A/S Bryggeriet Vestfyens historie strækker sig over en periode på mere end 130 år. Bryggeriet startede som et lille, lokalt bryggeri med blot et par forskellige øl i sortimentet og levede udelukkende af lokalt salg. Dengang var bryggeriet blot et af mange små, lokale bryggerier i Danmark. I dag er det et af de få selvstændige bryggerier, der er tilbage i Danmark. Bryggeriet har gennem tiderne gennemgået både større og mindre forandringer og tilpasninger, både hvad angår produkter og materiel. I 1916 skete en af de første og større udvidelser, da bryggeriet blev udvidet med en mineralvandsfabrik. Bryggeriet holder stadig til i de samme bygninger som dengang, men flere er kommet til. I dag er der omkring 25.000 m2 fordelt på fire selvstændige tappekolonner og tilhørende lagerhaller på et samlet grundareal, der udgør omkring 84.000 m2. Udover rundvisning på bryggeriet er klubben vært ved en let anretning, og derudover bydes der på små prøvesmagninger. Der er mulighed for kortege-kørsel fra Odense til Assens. Tid og sted i Odense besluttes senere, men oplys gerne i forbindelse med tilmelding om det har interesse.

Hvor: Bryggeriet Vestfyn, Fåborgvej 4, DK-5610 Assens

Hvornår: Onsdag 31. august 2021 kl 1800 Pris: 150,- pr. person. (Incl rundvisning, prøvesmagning samt let anretning.)

Bindende tilmelding til Michael Sandberg, mail til: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. Senest 24. august 2021

 

                                                                                                Vestfyn soda  Vestfyn øl

Vejledning ved tilmelding

Ved tilmelding til arrangement uden deltagergebyr: Hvis du vil tilmelde flere end dig selv, skal du først klikke på "Opret gæst" lige under "Primær deltager" og vælg antal gæster ud over dig selv. Klik dernæst på "Klik for at deltage"

Ved tilmelding til arrangement med deltagergebyr: Vælg det antal samlede antal deltagere, som du ønsker at tilmelde og klik derefter på "Klik for at deltage"

Jaguar Club of Denmark · Rørskærsvej 24, 2820 Gentofte, CVR 57808268
Bank: Reg.nr.: 8125 Kontonr. 0005924383Titlebill

 

logo dankort logo mastercard Handelsbetingelser for JCD Shop.