Klubrepræsentation ved store arrangementer (CHGP 2016)

Aktivitetskalender

Foregående måned Foregående dag Næste dag Næste måned
efter år efter måned efter uge I dag Søg Vælg ny måned
Havnemøde i Snekkersten havn
Onsdag, 01 August 2018, 18:00
Havnemøde i Snekkersten havn
Endnu et ishus skal tjekkes.
 Snekkerstenhavn
Snekkersten Havn ligger idyllisk lidt nord for Espergærde. Det er som om at havnen forstår at bevare den uskyldige idyl var at flyve under radaren rent havnemæssigt.
Danmark er vidunderligt velsignet med en lang og visse steder krøllet kystlinje, som giver anledning til en masse havne.
Store industrihavne og små hyggelige som f.eks. Snekkersten Havn. Havnen er i øvrigt privatejet.
 

Trods sit beherskede ydre rummer havnen et rigt liv. Der er altid skibe på vej ind og ud, lystsejlere som kuttere, egen sejlklub, et fiskerlaug, et smakkelaug, der sejler med de gamle/historiske smakkejoller, et vinterbade laug og et spisested med indbygget ishus, som vi skal teste.
 Der vil blive serveret kaffe og kage + øl, vand og vin. Skal sulten stilles, er der mulighed for dette på Cafe´ Vitus, der har til huse i det gamle bådebyggeri.
Find flaget. 
Vi ses.

Hvor: Strandvejen 71D, 3070 Snekkersten
Hvornår: Onsdag d.1 august kl.18. Bemærk tidspunktet.
Pris: Gratis. 
Tilmelding: Ikke nødvendig men send gerne en mail til: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Vejledning ved tilmelding

Ved tilmelding til arrangement uden deltagergebyr: Hvis du vil tilmelde flere end dig selv, skal du først klikke på "Opret gæst" lige under "Primær deltager" og vælg antal gæster ud over dig selv. Klik dernæst på "Klik for at deltage"

Ved tilmelding til arrangement med deltagergebyr: Vælg det antal samlede antal deltagere, som du ønsker at tilmelde og klik derefter på "Klik for at deltage"

 Jaguar Club of Denmark · Ryvej 102 · 8464 Galten · CVR 57808268 · Bank: Reg.nr.: 9570 kontonr.: 1464523 · IBAN DK9030000001464523 · SWIFT: DABADKKKTitlebill