Klubrepræsentation ved store arrangementer (CHGP 2016)

Aktivitetskalender

Foregående måned Foregående dag Næste dag Næste måned
efter år efter måned efter uge I dag Søg Vælg ny måned
Garagebesøg i Nærum
Onsdag, 27 Februar 2019, 19:00
Med fokus på Jaguare mellem 1995 og 2005.
 
 Instrumentbræt
Enhver bilejers mareridt. Hvor starter og slutter f.eks. autoradioen? Hvor finder man 7 kabalen? Hvor putter man en penge i?
 
Det er på tide at vi løfter blikket fra de ellers så smukke og ikoniske E-typer, MKII og andre modeller som kan fikses med en flad skruetrækker, en ½ tomme ringgaffelnøgle og en ledning loddet på en pære. Der er mange lykkelige ejere af modeller fra 90’erne frem i vores klub. Ejere som måske frygter horrible værkstedsregninger når noget simpelt svigter. Vi skal fokuserer på de lækre Jaguarer som er spækket med computere, moduler, styrebokse og andre mystiske indretninger.
Vi har nogle biler vi kan lege med, men hvis du har, eller har haft, sjove oplevelser med din bil fra denne periode, så smid en mail til undertegnede med en kort beskrivelse af din bils morsomheder.
Vi finder på en let anretning så vi ikke går ned på hverken udstyr eller mad.
Kig forbi og bliv lidt klogere. 
 
Vi ses.
Hvor: Ole Sommers museum i Nærum
 
Hvornår: Onsdag d.27 februar kl.19:00 (bemærk tidspunktet).
 
Pris: Gratis for medlemmer
 
Tilmelding: På vores hjemmeside eller til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.
Du skal logge ind for at bekræfte din deltagelse.

Vejledning ved tilmelding

Ved tilmelding til arrangement uden deltagergebyr: Hvis du vil tilmelde flere end dig selv, skal du først klikke på "Opret gæst" lige under "Primær deltager" og vælg antal gæster ud over dig selv. Klik dernæst på "Klik for at deltage"

Ved tilmelding til arrangement med deltagergebyr: Vælg det antal samlede antal deltagere, som du ønsker at tilmelde og klik derefter på "Klik for at deltage"

 Jaguar Club of Denmark · Ryvej 102 · 8464 Galten · CVR 57808268 · Bank: Reg.nr.: 9570 kontonr.: 1464523 · IBAN DK9030000001464523 · SWIFT: DABADKKKTitlebill