Aktivitetskalender

efter år efter måned efter uge I dag Søg Vælg ny måned
Træf på Toldboden
Tirsdag, 09 April 2019, 18:00
TOLDBODEN COPENHAGEN CLASSIC og Jaguar Club of Denmark inviterer dig til sæsonåbning Tirsdag d.9 april fra kl. 17.00.
Konceptet er det gode gamle:  Et uformelt træf midt i København. Vi mødes foran cafeen, ser på vinterens anstrengelser i garagen og får en hyggelig sludder med ligesindede udi skønne biler.
Det lykkedes i 2012 af få lov til gratis at parkere klassiske og spændende biler, på hele kajen af Ndr. Toldbod. Der ligger Cafe/havnegrill TOLDBODEN, med ude og indendørs servering, med alt godt fra havet, grill, samt et udvalg af andre gode ting, som godt øl, frække vine, forskellige kaffer m.m.
Toldbodens havnegrill er kendt for sin bæredygtige fortolkning af ”Havnegrill", hvor uddannede kokke og bagere tilbereder alt godt fra havet, sæson og efter frilandstanken.
Kajen og pladsen foran Toldboden vil være reserveret til spændende biler, alt fra de helt gamle veteraner til super biler af nyere dato. Hver Tirsdag udvælges en “Aftenens Bil” Præmien er 4 x Menu og drikke til.
Toldboden Copenhagen Classic vil gøre alt hvad de kan, for at bilfolk kan mødes, udbygge kontakter, udveksle ideer og viden med hinanden. Kom gerne med forslag og tiltag!
Tilmelding er ikke nødvendigt men send gerne en mail til: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.
Vi ses.
Søren

toldboden

 

Jaguar Club of Denmark · Rørskærsvej 24, 2820 Gentofte, CVR 57808268
Bank: Reg.nr.: 8125 Kontonr. 0005924383Titlebill

 

logo dankort logo mastercard Handelsbetingelser for JCD Shop.