Klubrepræsentation ved store arrangementer (CHGP 2016)

Aktivitetskalender

efter år efter måned efter uge I dag Søg Vælg ny måned
Bøg hos Daytona
Onsdag, 24 April 2019, 18:30

Oalle Muhrmann

 

Daytona

Vi skal besøge Palle Murmann, som driver klassikerforretnigen Daytona, der har for vane at forhandle klassikere af højeste kvalitet og på en respektfuld måde – Palle plejer at kære om de kære klassikere, så de får en ejer, der vil respektere vognens historie eller blodlinie. Murmann er flittig deltager i Mille Miglia og rejser ofte til diverse aktioner rundt om i verden, enten for selv at købe, eller være agent for andre pga. sin store viden om biler og markedet. Siden 1986 har han solgt 1300 klassikere.
Vi skal se på udvalget og høre en fortælling om firmaet og klassikermarkedet lige nu. Manden har historier og fakta om biler og berømtheder i hovedet til ugers uafbrudt tale, så til de der ikke kender Palle Murmann, bringer vi her en advarsel mod fænglsende beretninger.

INFORMATION
Hvor: Hørsholmvej 32, 3490 Kvistgård
Hvornår: Onsdag 24. april kl. 18:30
Tilmelding: Søren Post: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

 

 

 

Vejledning ved tilmelding

Ved tilmelding til arrangement uden deltagergebyr: Hvis du vil tilmelde flere end dig selv, skal du først klikke på "Opret gæst" lige under "Primær deltager" og vælg antal gæster ud over dig selv. Klik dernæst på "Klik for at deltage"

Ved tilmelding til arrangement med deltagergebyr: Vælg det antal samlede antal deltagere, som du ønsker at tilmelde og klik derefter på "Klik for at deltage"

Jaguar Club of Denmark · Rørskærsvej 24, 2820 Gentofte, CVR 57808268
Bank: Reg.nr.: 8125 Kontonr. 0005924383Titlebill

 

logo dankort logo mastercard Handelsbetingelser for JCD Shop.