Klubrepræsentation ved store arrangementer (CHGP 2016)

Aktivitetskalender

Foregående måned Foregående dag Næste dag Næste måned
efter år efter måned efter uge I dag Søg Vælg ny måned
Time Winder 2020/AFLYST
Lørdag, 30 Maj 2020, 10:00
Til Mandag, 01 Juni 2020

AFLYST, var ellers flyttet til august, men alligevel er det aflyst

TimeWinder logo

TimeWinder 2020 – til lands, til vands og I luften.
D.30 maj til 1 juni – 3 dage med fuld drøn på oplevelserne.

Time Winder

Et propelfly af ældre dato lægger an til landing på TimeWinder.
Hvis du vil give dig selv og din familie en stor oplevelse så læg selv an til landing på Grønnessegård Gods i pinsen.


D. 30 maj åbner TimeWinder pladsen for publikum. 3 dage proppet med oplevelser for en hver smag. Der er noget for hele familien.
På engen ned mod fjorden vil du kunne opleve prustende damptromler der tungt triller rundt mellem et mylder af mennesker, klassiske biler, motorcykler, knallerter, militære køretøjer, rolige fiskerkuttermotorer, hidsige flymotorer der larmer vidunderligt, landbrugsmasker, traktorer du ikke anede eksisterede og meget meget mere.
Og oven over alting stråler veteranflyene om kap med solen. Flyene er med til at give TimeWinder en ekstra dimension. Ustandseligt starter og lander et fly. Du kan stå få meter fra landingsbanen og du kan næste røre de parkerede fly.
Mod betaling kan du få en tur i et af flyene. Udsigten er fænomenal. Er du mere til de roligere og jordnære oplevelser kan du hoppe på veteranbussen og blive kørt til havnen hvor dampskibet Skjelskør ligger og venter på dig. Fra skibet får du et smukt kig ind over pladsen med al hurlumhejet.
Midt i dette inferno finder du også en stand med usædvanlig smukke biler. Jaguarer…
Jaguar Club of Denmark stiller op med telte, havestole, kaffe mm., godt humør og nogle af verdenens smukkeste biler. På selve standen må bilerne ikke være nyere end til og med 1976. Har du en nyere Jaguar så har vi ”udvidet” standen på en usædvanlig snedig måde. Send en mail til undertegnede hvis du gerne vil pryde standen med en bil som er nyere end 1976.

Jaguarstand time wi
På billedet herover ses ikke kun vores Formands åbne E-type og flere E-typer. Til venstre i billedet anes en grusvej.
På græsset her har vi lov til at parkerer nyere biler. På denne snedige måde rummer Jaguarstanden både en klassisk og en modernet afdeling.


Konceptet er til at forstå.
Bil og fører kommer gratis ind som udstiller. Passagerer køber en billet.
Når man er landet på standen og det strikse standpersonale (hjælpsomme klubmedlemmer) har guidet din bil på plads så er det ellers blot at lade roen falde på og nyde en dag eller 3 i godt selskab og med masser af oplevelser efter behag og lyst.
På TimeWinder pladsen er der også et væld af små boder som faldbyder både mad og drikke og uvurderlige stumper og reservedele til alt mellem himmel og jord.
Du er velkommen til blot at besøge Jaguarstanden – med eller uden en Jaguar. Du kan komme 1 dag, 2 dage, 3 dage og hvis du kunne tænke dig at give et nap med til opstilling og nedpilning af standen er du mere end hjertelig velkommen. Du har naturligvis lov til at kører hjem om aftenen og komme igen næste dag.
Har du lyst til at koble af på en miniferie er der mulighed for overnatte på TimeWinders egen campingplads. Du betaler pr. enhed. Du skal løse 3-dages partout-billet til TimeWinder for det antal personer der bor på campingpladsen.
Se mere på: https://www.timewinder.dk/
Har du spørgsmål så send dem til: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Hvornår: 30 maj til 1 juni
Hvor: Amtsvejen 280, 3390 Hundested
Priser: Gratis for udstillerbil med fører.
Ved bestilling på TimeWinders hjemmeside:
Voksen, valgfri dag - 135,00 kr.
Barn, valgfri dag - 40,00 kr.
Voksen, alle tre dage - 280,00 kr.
Barn , alle tre dage - 80,00 kr.
Familiebillet, valgfri dag - 320,00 kr.

Vi ses til 3 forrygende dage.
Søren Post

Vejledning ved tilmelding

Ved tilmelding til arrangement uden deltagergebyr: Hvis du vil tilmelde flere end dig selv, skal du først klikke på "Opret gæst" lige under "Primær deltager" og vælg antal gæster ud over dig selv. Klik dernæst på "Klik for at deltage"

Ved tilmelding til arrangement med deltagergebyr: Vælg det antal samlede antal deltagere, som du ønsker at tilmelde og klik derefter på "Klik for at deltage"

 Jaguar Club of Denmark · Ryvej 102 · 8464 Galten · CVR 57808268 · Bank: Reg.nr.: 8125 Kontonr. 0005924383Titlebill