Klubrepræsentation ved store arrangementer (CHGP 2016)

Aktivitetskalender

Foregående måned Foregående dag Næste dag Næste måned
efter år efter måned efter uge I dag Søg Vælg ny måned
Køretur med "Sommerbørn"/AFLYST
Tirsdag, 04 August 2020, 16:30

Desværre har arrangørene måtte aflyse. På grund af corana er arrangementet ændret til en dag i Zoo, og familerne møder op der og tager hjem derfra, så ingen køretur i år.

Sommerbørn

Den 4. og 5. august 2020

Sommerbørn er et tilbud for børn med forældre, der har svært ved enten at finde økonomisk eller mentalt overskud til at få gode oplevelser i sommerferien, som børnene kan fortælle om i institutioner eller skole efter ferien.

De to dage i august er sammenhængende dage, hvor alt er betalt for deltagerne.

Tirsdag køres med tog til Svendborg, hvor der bydes på sejltur med M/S Helge. M/S Helge sejler os til Tåsinge, hvor der er et par timer til at hygge, inden der sejles tilbage.

Fra Svendborg køres med et flot udvalg af spændende biler til Bolbro Kirke, hvor børn og forældre spiser aftensmad sammen

Onsdag er der besøg i Odense Zoo.

sognepræst Anita Hennild

Sommerbørn 2020

 

Hvert år, hvor der har været holdt arrangement Sommerbørn, har mange af vores medlemmer glædet en masse børn og deres forældre, ved at møde op og give disse børn en uforglemmelig oplevelse. I år bliver det noget af en køretur, og håber at rigtig mange har lyst til at lade Jaguaren komme ud og strække ben.

Hvor: Svendborg Havn
Hvornår: Tirsdag d. 4. august kl. 16.30 - 17.00
Pris: Gratis

Tilmelding: Så hurtigt som muligt, af hensyn til planlægning, på hjemmesiden eller mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. eller sms: 20419589  (senest 1. juli)

Du skal logge ind for at bekræfte din deltagelse.

Vejledning ved tilmelding

Ved tilmelding til arrangement uden deltagergebyr: Hvis du vil tilmelde flere end dig selv, skal du først klikke på "Opret gæst" lige under "Primær deltager" og vælg antal gæster ud over dig selv. Klik dernæst på "Klik for at deltage"

Ved tilmelding til arrangement med deltagergebyr: Vælg det antal samlede antal deltagere, som du ønsker at tilmelde og klik derefter på "Klik for at deltage"

 Jaguar Club of Denmark · Ryvej 102 · 8464 Galten · CVR 57808268 · Bank: Reg.nr.: 9570 kontonr.: 1464523 · IBAN DK9030000001464523 · SWIFT: DABADKKKTitlebill