Aktivitetskalender

efter år efter måned efter uge I dag Søg Vælg ny måned
BMW & Jaguar, St. Bededag i Viborg
Fredag, 30 April 2021, 10:00

30. april, St. Bededag

BMW

I gamle dage, drog alle med interesse for motorcykler og biler til det årlige St. Bededags løb på Løvelbanen, ved Viborg. Disse tider er forbi, Ole Olsen har hængt slæbeskoen på sømmet, slut!

Men, vi vil til Viborg, vil vi!

Hvad gør man så? Man inviterer sig selv, og klubbens øvrige medlemmer, til Viborg, op for at se hvad Hanne og Claus Lykke Gregersen har stående af diverse køretøjer - og det er mange!

At der står tre smukke, velpudsede, jaguarer, det kan vel ikke undre. Nogen kan nok også huske Claus’ flotte Aston Martin DB11 - eller lyden af den, da vi var på Rindsholm Kro.  Men at Claus så også er involveret i et klassisk DTM team, det ligger vel ikke lige for? Men, det er han, så vi får teamets bil, BMW E30 M3 - altså dermed den rigtige M3’er - og en mega teambus at se + den gamle Sternfahrer Kris Nissens Delta Formel Ford 2000.

Dagens program er at vi ankommer - i spredt orden - sparker dæk, socialiserer, beskuer og ved 12 tiden bliver grillen - en dobbelt Weber - hidset op. Kl. 14:00, går starten til en smuk tur ud i landskabet omkring Viborg. Turen ender ved en kro, hvor vi indtager kaffe og kage.

Hvor:                Rosenstien 21, Birgittelyst, 8800 Viborg

Hvornår:          St. Bededag, fredag d. 30. april, mødetid mellem kl. 10:00 og 11:00

Pris:                  Man betaler selv for kaffe og kage på kroen, prisen ukendt, men fornuftig

Tilmelding:      Senest d. 25. april til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Se evt.:             https://fhr-race.de/twc/

Jaguar Club of Denmark · Rørskærsvej 24, 2820 Gentofte, CVR 57808268
Bank: Reg.nr.: 8125 Kontonr. 0005924383Titlebill

 

logo dankort logo mastercard Handelsbetingelser for JCD Shop.