Klubrepræsentation ved store arrangementer (CHGP 2016)

Aktivitetskalender

Foregående måned Foregående dag Næste dag Næste måned
efter år efter måned efter uge I dag Søg Vælg ny måned
BMW & Jaguar, St. Bededag i Viborg
Fredag, 30 April 2021, 10:00

30. april, St. Bededag

BMW

I gamle dage, drog alle med interesse for motorcykler og biler til det årlige St. Bededags løb på Løvelbanen, ved Viborg. Disse tider er forbi, Ole Olsen har hængt slæbeskoen på sømmet, slut!

Men, vi vil til Viborg, vil vi!

Hvad gør man så? Man inviterer sig selv, og klubbens øvrige medlemmer, til Viborg, op for at se hvad Hanne og Claus Lykke Gregersen har stående af diverse køretøjer - og det er mange!

At der står tre smukke, velpudsede, jaguarer, det kan vel ikke undre. Nogen kan nok også huske Claus’ flotte Aston Martin DB11 - eller lyden af den, da vi var på Rindsholm Kro.  Men at Claus så også er involveret i et klassisk DTM team, det ligger vel ikke lige for? Men, det er han, så vi får teamets bil, BMW E30 M3 - altså dermed den rigtige M3’er - og en mega teambus at se + den gamle Sternfahrer Kris Nissens Delta Formel Ford 2000.

Dagens program er at vi ankommer - i spredt orden - sparker dæk, socialiserer, beskuer og ved 12 tiden bliver grillen - en dobbelt Weber - hidset op. Kl. 14:00, går starten til en smuk tur ud i landskabet omkring Viborg. Turen ender ved en kro, hvor vi indtager kaffe og kage.

Hvor:                Rosenstien 21, Birgittelyst, 8800 Viborg

Hvornår:          St. Bededag, fredag d. 30. april, mødetid mellem kl. 10:00 og 11:00

Pris:                  Man betaler selv for kaffe og kage på kroen, prisen ukendt, men fornuftig

Tilmelding:      Senest d. 25. april til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Se evt.:             https://fhr-race.de/twc/

Vejledning ved tilmelding

Ved tilmelding til arrangement uden deltagergebyr: Hvis du vil tilmelde flere end dig selv, skal du først klikke på "Opret gæst" lige under "Primær deltager" og vælg antal gæster ud over dig selv. Klik dernæst på "Klik for at deltage"

Ved tilmelding til arrangement med deltagergebyr: Vælg det antal samlede antal deltagere, som du ønsker at tilmelde og klik derefter på "Klik for at deltage"

 Jaguar Club of Denmark · Ryvej 102 · 8464 Galten · CVR 57808268 · Bank: Reg.nr.: 8125 Kontonr. 0005924383Titlebill