Klubrepræsentation ved store arrangementer (CHGP 2016)

Aktivitetskalender

Foregående måned Foregående dag Næste dag Næste måned
efter år efter måned efter uge I dag Søg Vælg ny måned
Fyns forårsløb
Søndag, 09 Maj 2021, 10:00

Rallyplakat forår21

 

Fyns Forårsløb – Til Johannes Larsen Museet, Kerteminde

Vi fortsætter traditionen med at afholde et forårsløb, og samme starter i år på parkeringspladsen ved Lidl i Ringe (Afkørsel 13 Ringe C på Svendborgmotorvejen).

Regionsformanden serverer her formiddagskaffe/te mens der ”sparkes dæk”, og ellers hygges på social vis.

Når vi er færdige hermed, startes bilerne op, og vi kører mod Kerteminde egnen på de små veje, som giver et flot billede af den fynske natur når denne er bedst.

Ca kl 1300 ankommer vi til Johannes Larsen museet i Kerteminde, hvor vi får frokost.

Johannes Larsen Museet er museum for kunst og natur, hvor naturen i og omkring Kerteminde er et vigtigt omdrejningspunkt på selve museet.

For at komme ind på museet skal man kunne fremvise en negativ coronatest eller et coronapas.

Kunsten på væggene i villaen vidner om, hvordan Kerteminde i begyndelsen af det 20. århundrede blev et vigtigt sted for dansk åndsliv. Kunstnere, digtere og forfattere kom på besøg i hjemmet, og flere tog også længere ophold. Unge kunstnere besøgte Johannes Larsen i håbet om at få råd og vejledning af den berømte kunstner.

 

I 1901 blev grundstenen til huset på Møllebakken lagt. Skagensarkitekten Ulrik Plesner havde fået til opgave at tegne huset efter Johannes Larsens skitser - betalt i akvareller. Johannes og Alhed Larsen har utvivlsomt været krævende bygherrer med egne idéer om arkitektur og indretning. Det var således et ufravigeligt princip, at hvert rum kun måtte få dagslys fra én side for ikke at få uorden i skyggeforholdene. Ingenting blev overladt til tilfældighederne, og alt inventar blev nøje udvalgt.

Grundet forventede Corona-restriktioner i kraft på tidspunktet, så vil hovedparten af besøget sandsynligvis blive afholdt udendørs, så tag tøj på efter vejrforholdene.

Hvor: Lidl parkeringsplads, Bygmestervej 1, DK-5750 Ringe. (Afkørsel 13 på Svendborgmotorvejen.)

Hvornår: Søndag 9. Maj 2021 kl 1000

Pris: 165,- pr. person (Incl kaffe, frokost med 1 stk drikkevare og rundvisning på museet.)

Husk at medbringe en negativ coronates eller coronapas.

Tilmelding til Michael Sandberg, mail til: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. Senest 5. Maj 2021

Vejledning ved tilmelding

Ved tilmelding til arrangement uden deltagergebyr: Hvis du vil tilmelde flere end dig selv, skal du først klikke på "Opret gæst" lige under "Primær deltager" og vælg antal gæster ud over dig selv. Klik dernæst på "Klik for at deltage"

Ved tilmelding til arrangement med deltagergebyr: Vælg det antal samlede antal deltagere, som du ønsker at tilmelde og klik derefter på "Klik for at deltage"

 Jaguar Club of Denmark · Ryvej 102 · 8464 Galten · CVR 57808268 · Bank: Reg.nr.: 8125 Kontonr. 0005924383Titlebill