Klubrepræsentation ved store arrangementer (CHGP 2016)

Aktivitetskalender

efter år efter måned efter uge I dag Søg Vælg ny måned
Egeskov Slot inviterer Jaguarklub Danmark på besøg til Open by Nights event onsdag 7. juli kl 1500.
Onsdag, 07 Juli 2021, 15:00

Egeskov

Egeskov Slot har helt ekstraordinært inviteret Klubbens medlemmer til et ”Open by Night” event på Slottets område, og hvem kan sige nej til sådan et tilbud?

Invitationen gælder for gratis adgang for maksimum 20 biler fra hele landet – inkl. chauffør, og hver bil har desuden mulighed for samtidig at tage 1 gratis ledsager med udover chaufføren.

Slottet prøver at skabe en intim og hyggelig eftermiddag/aften, hvor gæsterne kan gå på opdagelse i de forskellige udstillinger og i den flotte have, samt hygge sig med små forskellige indslag og overraskelser.

De tilmeldte biler stilles op samlet på området, og tjener dermed som en del af de planlagte overraskelser, som Egeskov Slot planlægger denne aften.

Den gratis entrebillet giver adgang til alle udstillinger på og omkring slottet i hele det tidsrum, hvor vi er der med vores biler.

Forplejning til dette gratis-arrangement er for egen regning.

Så hvad enten mad/drikke købes på Egeskov, eller om det medbringes hjemmefra, så påregnes det, at vi alle spiser sammen omkring 1830 ved et behageligt sted i nærheden af vores biler. Så husk picnic stole/bord også.

Læs mere om Egeskov Slot her:
www.egeskov.dk

Ankomst Egeskov Slot er ca. kl. 1500 og arrangementet slutter ca. 2100 samme aften. Da der ikke er plads til mere end 20 biler, så er tilmelding nødvendig – og tilmelding er efter ”Først-til-Mølle” princippet. Sig gerne også om der er ledsager med udover chaufføren når bilen tilmeldes.

Gyldig Coronapas for alle tilmeldte deltagere er et krav.

Hvor: Egeskov Slot, Egeskov Gade 18, DK-5772 Kværndrup

Hvornår: Onsdag 7. Juli 2021 kl 1500

Pris: Gratis for chauffør samt eventuel ledsager. Forplejning kan enten medbringes eller købes på stedet.

Maksimum antal biler, der kan deltage i dette arrangement: 20 biler

Tilmelding til Michael Sandberg, mail til: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. 
(Efter ”Først til Mølle” -princippet, så skynd dig/jer.)

Vejledning ved tilmelding

Ved tilmelding til arrangement uden deltagergebyr: Hvis du vil tilmelde flere end dig selv, skal du først klikke på "Opret gæst" lige under "Primær deltager" og vælg antal gæster ud over dig selv. Klik dernæst på "Klik for at deltage"

Ved tilmelding til arrangement med deltagergebyr: Vælg det antal samlede antal deltagere, som du ønsker at tilmelde og klik derefter på "Klik for at deltage"

Jaguar Club of Denmark · Rørskærsvej 24, 2820 Gentofte, CVR 57808268
Bank: Reg.nr.: 8125 Kontonr. 0005924383Titlebill

 

logo dankort logo mastercard Handelsbetingelser for JCD Shop.