Klubrepræsentation ved store arrangementer (CHGP 2016)

Aktivitetskalender

Foregående måned Foregående dag Næste dag Næste måned
efter år efter måned efter uge I dag Søg Vælg ny måned
Picnic på Vallø slot søndag d. 8 august kl. 18.0
Søndag, 08 August 2021, 18:00

 

Sæt allerede nu kryds i kalenderen, søndag d. 8 august afholder Jaguar klubben den årlige picnic.

Denne gang besøger vi Slotsparken ved Vallø slot. Vi mødes og parkere ved parkeringspladsen på Alleen, lige ved indgangen til slotsparken, der fra går vi i samlet flok ind i slotsparken og til stedet hvor

Vi vil slå vores folder. Der er fine toiletforhold i parken og ordensregler skal følges.

Slotsparken udgør en flot og herskabelig ramme om Vallø Slot.

Parken, der strækker sig over 15 ha, er opbygget i engelsk landskabsstil med store plæner og mange grupper af gamle træer.

Slottet, som det kendes i dag, har en historie, der strækker sig tilbage til midten af 1500-tallet. Siden midten af 1700-tallet har Slottet dannet rammen om det centrale i Vallø Stift – nemlig at udgøre bolig for en del af de i Vallø Stift indskrevne Stiftsdamer.

I 1893 sker katastrofen – Vallø Slot brænder. Slotsbranden skyldes et uheld med et stearinlys. Ingen kommer alvorligt til skade, men ufattelige kulturværdier går op i lys lue. Slottets mure modstår branden, men alt andet udbrænder. Genopførelsen af Vallø Slot tager 10 år.

Valsøe slot1

Valsøe slot2

Dato: søndag d. 8 august kl. 18.00

Mødested: Vallø Slot 4600 Køge ved parkeringspladsen, Alleen.

Køretur: Der bliver også mulighed for at deltage i en køretur som starter sidst på eftermiddagen omkring Roskilde, med ankomst til Vallø slot kl. 18.00 (nærmere herom senere)

Forplejning: egen mad og drikke samt stole og bord evt. tæppe.

Tilmelding: gratis, men send gerne en mail med bekræftelse på, at man kommer og hvor mange, samt venligst også oplyse telefon nr. til nedenstående. Gerne senest d. 1 august.

Glæder mig til at se jer.

Ulrik Stuhr Christensen Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. tlf. 21 36 28 27

Vejledning ved tilmelding

Ved tilmelding til arrangement uden deltagergebyr: Hvis du vil tilmelde flere end dig selv, skal du først klikke på "Opret gæst" lige under "Primær deltager" og vælg antal gæster ud over dig selv. Klik dernæst på "Klik for at deltage"

Ved tilmelding til arrangement med deltagergebyr: Vælg det antal samlede antal deltagere, som du ønsker at tilmelde og klik derefter på "Klik for at deltage"

Jaguar Club of Denmark · Ryvej 102 · 8464 Galten · CVR 57808268 · Bank: Reg.nr.: 8125 Kontonr. 0005924383Titlebill

 

logo dankort logo mastercard Handelsbetingelser for JCD Shop.