Klubrepræsentation ved store arrangementer (CHGP 2016)

Aktivitetskalender

Foregående måned Foregående dag Næste dag Næste måned
efter år efter måned efter uge I dag Søg Vælg ny måned
Efterårsløb Fyn – Besøg på Frørup Vingård
Søndag, 26 September 2021, 12:30

Efterårsløb 2021 – Frørup Vingård

 

Rallyplade E 2021

Grundet forskellige kalender-relaterede omstændigheder blev vi nødt til at ændre destinationen for Efterårsløbet ”i sidste øjeblik”, men for ikke at skuffe deltagerne, så lægger vi nu vejen forbi Frørup Vingård på Sydfyn i stedet.

Vin i rækker

Frørup vingård er en vingård med kærlighed til naturen. Vinmarkerne er placeret så de vender nord-syd for at få optimalt sol med en hældning på ca. 4-5 %. Dette er det optimale for vinstokkene. Vingården ligger tæt på vandet ved Storebælt som har en frisk vind fra vest, så der er de mest optimale forhold for en god dansk vin. Alle de producerede vine er dermed ØKOLOGISKE

I oktober 2020 fik vingården derfor det eftertragtede ”økø-mærke” og det var ikke nogen svær opgave at få dette mærke, da der fra start aldrig har været sprøjtet med nogle gifte af nogen art.

Vinbonde

Så mød op til dels en dejlig køretur i det fynske (Som vanen tro er designet af Jette og Carsten.) samt til inspirerende samvær på denne smukke vingård.

Vin1

Hvor: Lidl parkeringsplads, Bygmestervej 1, DK-5750 Ringe. (Afkørsel 13 på Svendborgmotorvejen.)

Hvornår: Søndag 26. September 2021 kl 12:30

Pris: 125 dkk / person (JCD betaler samtidig et tilsvarende beløb pr deltager.)

Tilmelding til Michael Sandberg, mail til: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. Senest 24. September 2021. Maksimalt 50 personer kan deltage.

Vejledning ved tilmelding

Ved tilmelding til arrangement uden deltagergebyr: Hvis du vil tilmelde flere end dig selv, skal du først klikke på "Opret gæst" lige under "Primær deltager" og vælg antal gæster ud over dig selv. Klik dernæst på "Klik for at deltage"

Ved tilmelding til arrangement med deltagergebyr: Vælg det antal samlede antal deltagere, som du ønsker at tilmelde og klik derefter på "Klik for at deltage"

 Jaguar Club of Denmark · Ryvej 102 · 8464 Galten · CVR 57808268 · Bank: Reg.nr.: 8125 Kontonr. 0005924383Titlebill