Klubrepræsentation ved store arrangementer (CHGP 2016)

Aktivitetskalender

Foregående måned Foregående dag Næste dag Næste måned
efter år efter måned efter uge I dag Søg Vælg ny måned
Besøg på Søbysøgaard Museum – Fængsel som i gamle dage.
Tirsdag, 08 Marts 2022, 18:30

SøbySøgaard1

Mange kende muligvis Søbysøgaard som værende et ungdomsfængsel, og selvom dette er korrekt skal vi naturligvis ikke ind og se selve fængslet – Dette område er naturligvis ikke åben for offentligheden af naturlige årsager.

På stedet er der dog et omfattende museum, som viser hvordan man siden 1933 har drevet et såkaldt åbent ungdomsfængsel på stedet.

Herregårdens oprindelse kan spores tilbage til i hvert fald 1400-tallet, og har gennem utallige generationer været ejet af adelige familier samt været drevet som husholdningsskole i nogle år før stedet erhverves af Justitsministeriet i 1931.

Museet på Søbysøgaard blev etableret i forbindelse med fængslets 50- års jubilæum i 1983 af daværende forsorgsleder Svend Heden Andersen. I museet kan blandt andet ses effekter fra de indsattes arbejdspladser, fritid, læge- og sygepleje, konfiskerede effekter, en fangestue, en vagtstue fra 1970, originale uniformer samt meget, meget andet.

Så meld dig/Jer til en spændende aften, hvor vi får en guidet rundvisning på museet og ser, hvordan en for mange af os særdeles lukket verden har udviklet sig gennem snart 90 år.

Hvor: Søbysøgaard, Søvej 27, Nr. Søby, 5792 Årslev.

Hvornår: Tirsdag 8. marts 2022 kl. 1830

Pris: 50 dkk / person (Incl rundvisning samt kaffe & sødt.)

Bindende tilmelding til Michael Sandberg, mail til: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. 
Senest: 5. marts 2022

 

SøbySøgaard2

Vejledning ved tilmelding

Ved tilmelding til arrangement uden deltagergebyr: Hvis du vil tilmelde flere end dig selv, skal du først klikke på "Opret gæst" lige under "Primær deltager" og vælg antal gæster ud over dig selv. Klik dernæst på "Klik for at deltage"

Ved tilmelding til arrangement med deltagergebyr: Vælg det antal samlede antal deltagere, som du ønsker at tilmelde og klik derefter på "Klik for at deltage"

Jaguar Club of Denmark · Ryvej 102 · 8464 Galten · CVR 57808268 · Bank: Reg.nr.: 8125 Kontonr. 0005924383Titlebill

 

logo dankort logo mastercard Handelsbetingelser for JCD Shop.