Klubrepræsentation ved store arrangementer (CHGP 2016)

Aktivitetskalender

Foregående måned Foregående dag Næste dag Næste måned
efter år efter måned efter uge I dag Søg Vælg ny måned
Danmarks Ferguson Museum AFLYST
Lørdag, 25 Maj 2024, 11:00

AFLYST pga. manglende tilslutnng.

 

 

glende tilslutning!Ferguson

Lørdag den 25. maj besøger klubben Ferguson Museet, som huser verdens største samling af Massey Ferguson traktorer og redskaber. Museet huser en unik kulturarv fra 1919 og frem til i dag. En oplevelse af de store for enhver, der begejstres over motorer, veterantraktorer og industrihistorie.
Vi starter besøget kl. 11.00 og der er Ferguson-dage denne weekenden, hvor traktorer og udstyr bliver vist frem under brug. Der bliver en masse besøgende og udstilling af veteranbiler. Hvis du kommer kørende i din Jaguar/ Daimler, giv gerne besked til mig, så bliver der reserveret parkering til os.
Ellers er der borde og bænke, så den enkelte kan nyde sin medbragte frokost og drikkevarer. Klubben spenderer et stykke kage.

Pris pr. deltager er kr. 75.- for indgang til museet. Klubben betaler for rundvisningen.
Adressen er Købmagervej 1, Stourup, 7130 Juelsminde.
Bindende tilmelding senest 20. maj til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. eller sms til 42418266.
For dem, der ønsker fælleskørsel ud til museet, kører vi fra My Garage, Wittrupvej 1, 7120 Vejle kl. 10:00

Vejledning ved tilmelding

Ved tilmelding til arrangement uden deltagergebyr: Hvis du vil tilmelde flere end dig selv, skal du først klikke på "Opret gæst" lige under "Primær deltager" og vælg antal gæster ud over dig selv. Klik dernæst på "Klik for at deltage"

Ved tilmelding til arrangement med deltagergebyr: Vælg det antal samlede antal deltagere, som du ønsker at tilmelde og klik derefter på "Klik for at deltage"

Jaguar Club of Denmark · Rørskærsvej 24, 2820 Gentofte, CVR 57808268
Bank: Reg.nr.: 8125 Kontonr. 0005924383Titlebill

 

logo dankort logo mastercard Handelsbetingelser for JCD Shop.