Klubrepræsentation ved store arrangementer (CHGP 2016)

Du skal være medlem af Jaguar Club of Denmark og logget ind for at se nyhederne.

Årsmøde 2019 på Årslev Kro

Årsmødet 2019 blev afholdt på Årslev Kro lidt uden for Århus. Fredag ankom mange af weekendens deltagere og tjekkede ind i løbet af eftermiddagen. Om aftenen var der ”get together” middag. Som sædvanlig var der en god stemning, og der blev hygget, snakket og delt gode oplevelser.

P Plads

 

Lørdag morgen kom resten af deltagerne og efter morgenmaden, kl. 9.30, var der en concours for jubilæumsmodellen Jaguar MK2 som i år fylder 60 år. Teknisk redaktør Poul Erik Christensen var dagens strenge dommer. Efter at have lyttet, følt og betragtet de skønne biler, blev papir og blyant lagt til side, og dagens køretur kunne tage sin begyndelse. Vinderne skulle først offentliggøres om aftenen.

PE


Alle biler blev sendt afsted med nogle minutters mellemrum, så de sidste, der blev sendt afsted, var ved at blive lidt utålmodige. Bevæbnet med en kørselsvejledning, og en masse ”mærkelige” spørgsmål, snoede Jaguarerne sig rundt i det smukke landskab i Søhøjlandet. Nogle kom lidt mere rundt end andre, og nogle overså poster eller ting som skulle findes. Sjov opgave som alle tog med højt humør! Midtvejs i løbet var der indlagt en frokost på den smukt beliggende Ålekro.'

 Ålekroen

2. del af løbet blev gennemkørt og opgaverne løst med samme entusiasme som om formiddagen, og igen var der biler, som fandt veje, som arrangørerne ikke havde med i kørselsvejledningen.

By

Glædeligt var det dog, at alle fandt tilbage til kroen, og kunne nyde den velfortjente kaffe og kage.
Sidste del af eftermiddagen blev brugt til hvile eller hyggelig snak og dækspark.

 

Kl. 19.30 mødte alle op og fik et velkomstglas og fandt deres pladser i festsalen, hvor aftenens gallamiddag skulle indtages. Der blev serveret en dejlig middag og vin, og stemningen var høj lige fra starten, og den fik en ekstra tand da Carsten Holm gav den som Elvis Presley. Carsten sang flot og lavede et godt show.

Elvis

Efter middagen fortalte Poul Erik hvad han havde bedømt på bilerne, og vinderne af Mk. 2 concours fik overbragt præmierne. Indgraverede flasker som vinderne selv kan efterfylde, også vinderne af dagens køretur og opgaver fik overbragt deres præmier, efter at spørgsmålene var gennemgået af Ulrich Sjelberg som sammen med Hans Aarup havde lavet løbet.

Vindere

Herefter var der kaffe, og der blev spillet op til dans. Der var dejligt liv på dansegulvet hele aftenen, og klokken 24 blev dagen sluttet med natmad.

Super flot arrangement, som vi siger arrangør Steen Normann tak for!

Havnemøde v. Skovsøen, Odense

Skovsøen 1

Region Fyn havde inviteret til sidste, og faktisk eneste havnemøde i år. Om det var kaffe og kage eller det gode vejr, som var skyld i at plænen hurtigt blev invaderet af de skønne biler, vides ikke. Det er meget længe siden der er set 19 Jaguarer samlet på et sted på Fyn. Det var en dejlig oplevelse og alle nød det hyggelige samvær omkring bilerne. Det store fremmøde overraskede kaffeleverandøren, så der måtte skaffes ny forsyning i iskiosken.
Som man kan se på billederne er skoven ved at skifte farve. Det er tegn på, at en ellers god sæson lakker mod enden, og nogle af bilerne snart kan se frem til deres vinterhi. Men inden garageporten lukkes, inviterer Region Fyn på ”Efterårstur” d. 6. okt. hvor vi glæder os til et gensyn.

Skovsøen 5

 

Hygge i Snekkersten Havn

Snekkersten1

Klubbens ubestridte og afholdte Første Dame reklamerer for havnens egen vin. Bekymringerne om hvorvidt den var lavet af gærede druer, som man plejer, eller om det var på havnens egne produkter var ubegrundede. Den smagte fortræffeligt.

Regnvejr er indendørs hyggevejr.
Gråvejr er halvt udendørs hyggevejr.
Havnebesøget i Snekkersten, med lune frikadeller og hjemmebagt kage, landede på en lidt kedelig dag vejrmæssigt. Men under et halvtag fandt Jaguar klubbens medlemmer hurtigt hygge og lune.
Der er altid fuld fart på i Snekkersten Havn, og måske derfor gik der kludder i datoerne, og vi måtte desværre flytte vores arrangement en dag. Det gik desværre ud over den ellers store interesse og tilmelding, som havnebesøget havde fået. Husk at melde fra hvis du bliver forhindret i at komme til et arrangement.

Snekkersten2

Jaguarklubbens medlemmer og deres smukke biler skal forkæles. Her holder bilerne godt beskyttet mod elementerne rasen.
En kæmpe tak til Mia & Jan for arrangementet i en virkelig hyggelig havn. En tak til de ildsjæle som i 1872 byggede havnen og senere halvtaget for os.
Tekst og foto: Søren Post

 Jaguar Club of Denmark · Ryvej 102 · 8464 Galten · CVR 57808268 · Bank: Reg.nr.: 9570 kontonr.: 1464523 · IBAN DK9030000001464523 · SWIFT: DABADKKKTitlebill