Klubrepræsentation ved store arrangementer (CHGP 2016)

CHGP 2018

CHGP billede
 
Savner du også den dybe brummen, de høje hvin og duften af de uforfalskede udstødningsgasser fra racerbilerne op GHGP så er der håb forude.
Som tidligere annonceret bruger vi de sparsomme frivillige ressourcer i Jaguarklubben anderledes i år. Men du kan melde dig til Jørgen Boel fra Morganklubben på: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. og få én af de få pladser på en stand for Engelske bilmærker. Herfra kan du svælge i heftig mekanik og nyde fælleskabet med ligesindede.
Husk at du skal stille din bil på pladsen fredag aften og hente den igen søndag eftermiddag. Hvis du deltager er du velkommen til at tage nogle gode billeder og sende et lille skriv til vores nye redaktør Bernt: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. eller Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den..
Søren Post"

Havnemøde i Hornbæk den 27.6.

Hornbæk havnemøde 2018
 
15 jaguarer af meget forskellige årgange med chauffører og passagerer var mødt op til den smukkeste aften på Hornbæk Havn. Alt summede i en dejlig sommerstemning. Var det ønsket om at møde andre hyggelige ejere af de smukke køretøjer eller var det det ualmindelig dejlige sommervejr, der trak? For dem der ikke nåede frem kan det anbefales at aflægge havnen et aftenbesøg på en af disse solskinsdage og nyde den flotte solnedgang over Kattegat.
Peter Mikkelsen

Englændertræf i Løgum Kloster

Lørdag 9. juni blev årets Englændertræf afholdt i Løgum Kloster.

Løgum2 18  Løgum3 18

Selve træffet startede om fredagen med fælles køretur og aftensmad, for de der valgte at deltage begge dage. Der er altid en hyggelig atmosfære i Løgum Kloster. Vejret var perfekt og Handelstanden var vært til kaffe og rundstykker til alle deltagere lørdag morgen.

Løgum 1 18

Der var ikke arrangeret noget fælles stand Jaguarene, men vi så 14 meget flotte Jaguarer af forskellige slags med E-typer i flertal. Vi satte et lille bord frem med brochurer og blade som reklame for klubben. Det blev til mange gode snakke med besøgende. Vi kan varmt anbefale at deltage næste år.

Ruben mk2

Birgitte ved den lille Jaguarstand foran deres dejlige MK2                                       

Med Jaguar hilsen fra Birgitte og Ruben