Klubrepræsentation ved store arrangementer (CHGP 2016)

Du skal være medlem af Jaguar Club of Denmark og logget ind for at se nyhederne.

Gavnø 2019 version 31

Gavnø2019

Læg mærke til den fine detalje med ”stjernerne” i Jaguar banneret. Det er John Larsens E-type som glimter i solen. John har sikkert poleret bilen.


Vi var med i den 8 hektar store park da dette års Autojumble løb af stablen. Det 31. i træk.
Imponerende. Og parken er i sig selv imponerende. Den må have ligget der i mange år. Jaguar klubben fik igen i år én af det bedste pladser – i dejlig let skygge af kæmpe store træer. Lækkert på en solrig dag.
Hvor mange Jaguare der var tilstede i parken i alt kan man sikkert finde ud af ved en nøje gennemgang af deltagerlisten som Gavnø delte ud ved indgangen.

Gavnø2019 b

I behagelig skygge fra de store træer hygges der på livet løs mellem bilerne. Gavnø Park er umådelig smuk til daglig, men i dag var den endnu smukkere.

Best in Show

Gavnø2019 c

Baronesse, Helle Reedtz-Thott, udleverer præmier og ønsker tillykke men hun skeler misundeligt til bilen. Kigger man rigtig nøje efter kan man lige ane Baron Otto Reedtz-Thott i en blå skjorte lige bag Dennis Johannesson med mikrofonen.
Vores klubmedlem Jørgen Petersen og følge, vandt i kategorien ”Best in Show”.


Det var velfortjent. Med hvidklædt, guldtrisset og overordentlig høflig chauffør, i en smuk MKll og 2 gravhunde var der noget royalt over dem. Stort tillykke.
En stor tak til Gavnøs forfædre for at have plantet træerne og bygget slottet i god tid.
Og tak til alle som, med et øje stift rettet på motortemperaturen, vovede sig ud på de snoede veje til Gavnø.
Nåede du ikke til Gavnø i år så sæt allerede nu et hak i kalenderen d.14 juni 2020.
Tekst og billeder: Søren Post

Havnebesøg i Sørup ved Fredensborg Slot

Esrum Sø er Danmarks vandrigeste og næststørste sø målt på areal.
Det store areal kan forklare hvorfor vinden kunne få sådan en fart som den havde da vi besøgte Sørup Is & Kaffehus.
Sørup Is & Kaffestue bød på varm kaffe og lækre kager i deres hyggelige og lune stue. Der blev hurtig trængsel omkring kaffebordet efterhånden som flere og flere dukkede op.

Sørup

Forrest i billedet ses Jørn Burmeisters gennemrestaurerede E-type. Man ser normalt næsten kun E-typer som står flottere end da de forlod fabrikken.
Men denne her havde fået et nyk mere. Super flot. Enkelte læsere husker måske et garagebesøg hvor denne E-type var på vej. Nu er den her.


Hvad man kunne tro var et mindre vejarbejde til venstre i billedet er faktisk resterne af en afspærring af p-pladsen til ære for Jaguarklubben. Et trænet øje vi kunne se at der står: Jaguar Club of Denmark på de orange afspærringsdimser. Rigtig fin service.
Snakken gik lystigt både i kaffestuens lune indre og mellem de smukke biler. Alle hyggede sig. Sørup Is og Kaffestue har også et ishus. Et ishus som vi har kåret til Årets Ishus 2018. Vi var flere som testede om dette stadig passede. Isen var fremravende.
Tak til alle der kiggede forbi. Tak til istiden for at have efterladt et mægtigt vandfyldt hul, som senere kom til at hedde Esrum Sø, og tak til Hr. Hansen for at lave en fantastisk is.
Og tak for kaffe til kaffehuset.
Tekst og billeder: Søren Post

Galleri Contemunde en skøn sommeraften

Region Fyn besøgte det 2 år gamle Galleri Contemunde tirsdag d. 18. juni. En skøn sommeraften var det, da de 10 veltrimmede Jaguarer rullede ind på gårdspladsen på Stævnegården, Sanderumgårdvej 1, Davinde.

Contemunde1

Efter parkering og lidt dækspark gik vi i galleriet hvor var meget spændende kunst at kigge på.
Galleriets udstilling viser billeder fra Guldalder-malerne til Cobra og modern. Der hænger malerier af bla. Michael Anker, Johannes Larsen, Poul Fischer, Henry Heerup og skulpturer af Prins Henrik og Salvador Dali.
Efter rundvisningen blev der serveret kaffe og kage. Tak til galleriejer Uffe Petersen for en hyggelig aften i skønne omgivelser.

Contemunde2

Foto: Michael Sandberg, tekst: Jørgen Findsen

 Jaguar Club of Denmark · Ryvej 102 · 8464 Galten · CVR 57808268 · Bank: Reg.nr.: 9570 kontonr.: 1464523 · IBAN DK9030000001464523 · SWIFT: DABADKKKTitlebill