Klubrepræsentation ved store arrangementer (CHGP 2016)

Jaguars første fuldt elektriske bil!

I pace

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Jaguar har netop haft verdenspremiere på Jaguar I-PACE, Jaguars første fuldt elektriske bil.
I-PACE er det nyeste medlem i ”PACE familien” og lægger sig størrelsesmæssigt mellem den prisvindende Jaguar F-PACE og den kompakte SUV Jaguar E-PACE som netop er blevet lanceret i Danmark.
I-PACE er som alle andre Jaguar modeller kendetegnet ved Jaguar performance og præstationerne taler for sig selv: Et omdrejningsmoment på næsten 700 Nm som står til rådighed øjeblikkeligt, 400HK og 0-100 km/t på 4,8 sekunder. 
Morgendagens teknologi og fremtidsorienterede design smelter sammen og giver dig et køretøj uden CO2-udledning som fortsat giver den velkendte, umiskendelige Jaguar ”Driving Experience”.
Jaguar I-PACE kommer med flere forskellige lade løsninger og senest har Jaguar også bekræftet at I-PACE garantere hurtig opladning med 0-80% på 40 minutter ved hjælp af en 100kW oplader. Udover hurtig opladning er der også mulighed for opladning i hjemmet på flere forskellige måder. Dels kan man anvende den selvstændige lade station som på det danske marked er inkluderet i dit køb af Jaguar I-PACE og dels er der mulighed for at anvende en almindelig stikkontakt med en 10A sikring som nød ladning.
Hos Jaguar anbefaler vi den selvstændige lade station da denne er hurtigere, opladeren er altid klar til brug og du slipper for at tage bilens medfølgende kabel ud og ind af bagagerummet hver gang din bil skal lade derhjemme.
Med andre ord er Jaguar I-PACE: 'The Smartest 5 Seater Sports Car'. en 2018.
Det er allerede nu muligt at bestille din Jaguar I-PACE og bilen vil være at se på de danske veje fra sommeren 2018.