Klubrepræsentation ved store arrangementer (CHGP 2016)

Vintage Farm i Brørup

I invitationen til besøget på Vintage Farm stod der, vi ville finde minder fra vores og vores forældres tid. Jeg havde ikke forestillet mig, så mange minder samlet på et sted. Rikke og Michael har virkelig samlet og fået fyldt alle ledige rum op med alt hvad der kan tænkes i tiden fra ens barndom der i 50-erne - før og efter! Jeg tror aldrig Michael får lavet en komplet lageroptælling. Det er tanken med samlingen, at der hele tiden skal være nye ting at opdage når man bevæger sig rundt i lokalerne blandt alle de mange retro-ting.

VintageFarmbil

Det var en hyggelig aften hos nogle værter, som virkelig forkælede os med kaffe, hjemmebagte boller og chokolade- og gulerodskage.

VintageFarmKaffebord
Tak for en god aften, hvor minderne fra ens barndom og ungdom blev genopfrisket ved synet af tidens knallerter, biler, symaskiner, tørrehjælme, transistorradioer og så meget andet! I den ”pænere afdeling” stod bl.a. en flot Corvette, som fik meget opmærksomhed.

Corvette

Fik man ikke set det hele, er der mulighed for at komme igen søndag d. 20. maj kl. 10-16 hvor Vintage Farm, Hyldelund Bakkevej 8, 6650 Brørup inviterer til stumpemarked. Her vil der være mulighed for at gøre en god handel, og der er også mulighed for selv at have en gratis stand, du kan blot skrive til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. eller ringe på 27580283