Klubrepræsentation ved store arrangementer (CHGP 2016)

Davids Samling

Et usædvanligt kig ind en anderledes verden.

En mindre, men helt sikkert særligt udvalgt, flok fik en medrivende rundvisning i en spændende og anderledes verden. Vores utroligt vidende guide, Helene, var specialist på området og ordene ville da næsten heller ikke nogen ende tage. Miniaturerne afslørerede både paradokser, umådelig rigdom og en imponerende kultur med et meget tydeligt regelsæt og ubønhørlig konsekvens hvis man ikke følger dem.

Davids samling1

Helene fortæller og får et billede til at åbne sig. Hvad der ligner en mand til hest, et hus og nogle kvinder på taget bliver til en spændende historie.
Historien må du få ved at besøge museet.

Vi kan kun anbefale klubbens medlemmer at styrke og udvikle deres sans for æstetik og trang til gode historier om at besøge museet. Der er en perle af et museum som ligger i Kronprinsessegade 30-32,1306 København

Davids samling2

Træd ud af den travle hverdag og nyd sanseindtryk og ro i museets dunkle gange.

Museets stifter, Christian Ludvig David, blev født den 30. juli 1878 og døde i 1960. Han levede hele sit liv uden at gifte sig, og blev derfor en rig og lykkelig mand, som uden utidig indblanding kunne forfølge sin passion: Smukke ting og sager.

Tekst og foto: Søren Post