Klubrepræsentation ved store arrangementer (CHGP 2016)

British Car Meet i Troense

Det danske sommervejr var lige til en tur til det skønne Troense. Lystsejlerne var også ude og nyde det gode vejr, så der var lidt trængsel på parkeringspladsen til lystbådehavnen, men der blev en P-plads til alle som mødte op. En halv snes Jaguarer var mødt op og fik selskab af diverse andre engelske biler! TVR – Mini -Morgan – MG – Moris – Lotus.
Troense 1 18
Det var ikke muligt at parkere så der kunne tage billede af alle på en gang.
Da først P-pladserne var fordelt, blev alle fremmødte inviteret på en rundvisning i Troense med formanden for beboerforeningen, Knud Helles. Turen, på ca. 2 km., førte os forbi mange af det skønne gamle huse, hvor en stor del i dag er fredet. En spændende tur rundt i byen, hvor vi fik et indblik i Troenses udvikling og hvordan beboerforeningen kæmper for at holde liv i byen, få fredet området og husene.
Troense 3 18
Knud Helles fortæller her lidt om husene, og i bagrunden ses Ole Østergaards dejlige bolig
 
Normalt er det kun dækspark og en kop kaffe når vi holder disse havnemøder, men det var dejligt med dette tiltag til en rundvisning. Vores medlem Ole Østergaard, som bor i et af det skønne gamle huse i Troense, ville have vist os rundt. Han var på ferie, og derfor havde han sørget for at Knud Helles kunne tage over. Tak for en hyggelig aften i den danske sommer!

Troense 4 18
 Pragtfuld udsigt over Svendborg Sund.

 Jaguar Club of Denmark · Ryvej 102 · 8464 Galten · CVR 57808268 · Bank: Reg.nr.: 9570 kontonr.: 1464523 · IBAN DK9030000001464523 · SWIFT: DABADKKKTitlebill