Klubrepræsentation ved store arrangementer (CHGP 2016)

Årets sidste "havnemøde" på Café Jorden Rundt

Årets bedste ishus blev kåret. Læs videre og se hvilket.
Havnemøde
Et lille udsnit af deltagerne i sæsonens sidste Havnebesøg. Linda og Ulrik kom i deres smukke og pompøse (pomp-øse…?) XJ8 LWB fra 2007.
Et imponerende køretøj. Flemming Bo nupper sig en lille morfar – klokken er vist også mange. Det er Jill som sidder og putter sig til venstre i billede.
 
Her på kanten til de lange hyggelige vinteraftener ved kaminens knitrende ild eller omgivet af garagen trygge arsenal af værktøj og nys indkøbte reservedele samledes et mindre pænt selskab til udendørs dækspark i det begyndende tusmørke og indendørs hygge i den lune café.
Sommeren over har vi besøgt en stribe havne. Og lad os bare blive enige om at vi har udvidet begrebet Havn betydeligt. I løbet af sommeren har vi besøgt:
 
1) Toldboden – København Havn.
2) Sørup Is & Kaffehus ved Esrum Sø
3) Hornbæk Havn
4) Snekkersten Havn
 
Da lykkens Gudinden i skikkelse af Marianne nøje og upartisk havde talt stemmesedlerne op var udfaldet klart.
Vinderen blev Sørup Is & Kaffestue. 
Sørup Is & Kaffestue rullet den røde løber ud, sat flag og var begyndt at spærre parkeringspladser til medlemmernes smukke biler. Hertil havde de bagt 2 slags lækker kage og ishuset havde Hansen Is på menukortet. Kan man ønske sig mere.
Da man ikke troede at det kunne blive festligere halede arrangøren endnu en præmie op af posen. Den skulle gå til Årets Hyggeligste Havnebesøg. Alle holdt vejret indtil det viste sig at arrangøren énstemmigt havde bestemt at Hornbækbesøget var det hyggeligste besøg i år. Tak til Mia og Jan for at forberede dette dejlige besøg.
Og tak til det tålmodige personale på cafeen, Linje 14 for at have vendt rundt netop her og til arkitekt Helge Møller for at have opført bygningen til Jaguarklubbens medlemmer allerede i 1939.
 Sporvogn
Her ses Linje 14 ved sin vendeplads i Charlottenlund. Herfra drog atter igennem byens forrykte mylder. 
 
Vi ses til en lang stribe af havnebesøg i 2019. 
Og husk: alle er altid velkommen til alle arrangementer. Også selv om Jaggen skulle hvile sig i garagen.
Søren Post

 Jaguar Club of Denmark · Ryvej 102 · 8464 Galten · CVR 57808268 · Bank: Reg.nr.: 9570 kontonr.: 1464523 · IBAN DK9030000001464523 · SWIFT: DABADKKKTitlebill