Klubrepræsentation ved store arrangementer (CHGP 2016)

Festligt forkælelse hos importøren

Jaguar facade

Importøren for Jaguar Land Rover, British Motor Group havde inviteret klubben til sæsonafslutning i det flunkende nye bilhus i Søborg, og det skete lige så tjekket som huset var nyt. Direktør Erik Ladefoged bød velkommen til de 60-70 fremmødte med logokager og champagne. Han fortalte om det nybyggede hus, hvis ene halvdel er kattedyr og den anden kravledyr fra Land Rover. Der blev vist modelrækken af Jags frem af Søren Lyngsø, brand manager, hvorefter flokken blev trukket i værkstedet, der var pænere og renere end det nærliggende Herlev Hospital. Værkstedet er så pænt, bl.a. fordi der ikke er synlige rør eller ledninger nogen steder - et krav fra JLR. 

 Lift2

Der var bemærkelsesværdigt tomt på værkstedet, hvilket enten skyldes at Jaguarer er bedre end deres rygte, eller også var der bare ryddet op for gæsterne. Kun fire Jags var på skadestuen. På en lift stod den nye I-Pace med åben bug og afspærring. Batteripakken var afmonteret og så er der åbenbart fare for electrocution. Uha. Helt særligt for denne bil, er der kun én mand på værkstedet, der må pille batteripakken ned og pille ved de særlige elektriske dele, dvs, det må han så ikke, hvis batteripakken i katten skal åbnes - her skal en ekspert fra England flyves ind. Derfor var der hængelåse på stikkene. I øvrigt var grunden til den besværlige reparation, at "noget raslede" i bunden af vognen, måske bare en lille sten. Hvem ved? Jaguar i England ville gerne vide det - nok også derfor er proceduren så formel.

El

Omvisningen sluttede i kantinen i udstillingens førstesal, som i øvrigt er åben, så man kan se bilerne ovenfra. Maden var lige så storslået som resten af huset og arrangementet. 

Derefter var der fri leg bl.a. med prøvekørsler af I-Pace, der gjorde de fleste stakåndede med sin vilde acceleration.

Helt igennem et gennemført arrangement, med spændende indlæg, god mad og interessant selskab, hvor man både blev beriget med vitaminer til hovede og sjæl, samt fik fyldt maven. Tak til Importøren for at have lagt sig i selen for at forkæle klubben på så fremragende vis. 

Kage

Læs mere om dette arrangement i næste nummer af Jaguaria, hvor vi også kigger lidt nærmere på importøren.

 Jaguar Club of Denmark · Ryvej 102 · 8464 Galten · CVR 57808268 · Bank: Reg.nr.: 9570 kontonr.: 1464523 · IBAN DK9030000001464523 · SWIFT: DABADKKKTitlebill