Klubrepræsentation ved store arrangementer (CHGP 2016)

Classic Sport Car – værkstedsmøde 15. januar

 

Classic S C

Årtiets første garagemøde i Region Fyn blev et tilløbsstykke noget udover det sædvanlige, så en mørk og regnfuld hverdagsaften i januar mønstrede ikke mindre end 47 klubmedlemmer op ved Classic Sport Car’s værksted i Odense, for at se og høre om hvad Ernst og Rasmus gik og lavede for tiden.

'Classic Sport Triumph TR5

I den imponerende værkstedshal var der disket op med en række forskellige lækre biler, der er de få forundt at eje. Således holdt der en håndfuld Ferrari ‘er, en Lamborghini, en Porsche, en smuk Mercedes, en sjælden Lancia samt andre mere eller mindre køreklare biler. På ”Jaguar fronten” var der en E-Type, der skulle samles lidt mere før den ville være køreklar samt en flot XK8’er.

Classic sport Jag E

Herudover var der forskellige motorer stillet frem, så alt i alt var der noget for enhver smag at betragte – På den måde, at det var en tilfredsstillelse af individuelle drømme og ikke så meget en tilfredsstillelse af individuelle bankbøger…

Classic Motor

Udover at de forskellige biler og motorer blev behørigt beundret og diskuteret, således fornemmede man også en del udveksling medlemmerne imellem af erfaringer, planer samt udfordringer med at få egne Jaguar modeller gjort klar til 2020-sæsonnen.

Classic Sport Triumph TR5

Ernest og Rasmus havde gjort klar med et let traktement, og besvarede derefter villigt spørgsmål fra medlemmerne omkring de udstillede biler og motorer, samt spørgsmål omkring individuelle udfordringer vedrørende sæson-klargøring af de kære Katte.

Classic sport under Ferrai

Tak til Ernst og Rasmus for nogle dejlige timer sammen på en ellers kedelig og regnfuld hverdagsaften i januar.

Tekst og foto Michael Sandberg

 Jaguar Club of Denmark · Ryvej 102 · 8464 Galten · CVR 57808268 · Bank: Reg.nr.: 9570 kontonr.: 1464523 · IBAN DK9030000001464523 · SWIFT: DABADKKKTitlebill