Klubrepræsentation ved store arrangementer (CHGP 2016)

Garage besøg hos Niels Pade.

Endnu en gang var der et venligt medlem som åbnede sine døre for os medlemmer. 25 minutters kørsel fra Odense til et par kilometer efter Otterup, der ligger en dejlig ejendom, med nogle længer til, hvor der i den ene er lavet et værksted, som mange vil misunde Niels Pade.

Niels Pade3

Ikke kun værkstedet er misundelsesværdigt, også bilerne som stod i værkstedet var skønne. Dejlige veteraner, Ferrari, Mercedes og en enkelt Jaguar, som hver havde sin historie, som Niels fortalte meget levende om. Den ene Mercedes, en 190 SL fra 1961 har været ejet af Christoffer Plummer, som var med i Sound of Music.

Christopher Plummer

 

Den stod smuk grå og med originalt rødt interiør. Den havde, lige som de andre biler i samlingen, ikke kørt mange kilometer. Som det ses på billedet, blev der kigget dybt i motorrummet, for Niels var ved at skifte toppakning i den.

Niels Pade1


Den flotte Jaguar E-type, 2+2, havde Niels selv renoveret. Maling fjernet helt ned til det bare metal, repareret hvor der var rust, og så malet, samlet, renoveret sæder osv. Niels har lavet det hele selv, og som det blev sagt, man har stor hjælp af Google og You Tube, selv det at svejse, lærte Niels sig selv.

Niels Pade2


Ingen tvivl om at Niels har hænderne skruet rigtigt på, ikke kun bilerne kan han lave, men også den skønne lystejendom havde han travlt med at indrette.
Aftenen sluttede med kaffe og kage, mens vi fik dokumentation for Niels`s arbejde med renoveringen af Jaguaren. En meget spændende Power Point præsentation viste hele forløbet fra A til Z.
Tak til Niels for en hyggelig aften for de 15 medlemmer som mødte frem.

 Jaguar Club of Denmark · Ryvej 102 · 8464 Galten · CVR 57808268 · Bank: Reg.nr.: 9570 kontonr.: 1464523 · IBAN DK9030000001464523 · SWIFT: DABADKKKTitlebill