Klubrepræsentation ved store arrangementer (CHGP 2016)

En lun januar aften i kødbyen


Jaguarklubben besøgte Gallery Poulsen.

Galleri1


Det var på alle måder et spændende besøg.
For det første var det usædvanligt lunt af en januar aften at være, for det andet befandt vi os i en del af København som tidligere havde til opgave at slagte kreaturer – nu sprudler denne del af byen af kreativt liv.
For det tredje kom et galleri, af en lidt behersket størrelse, til at byde på en stor oplevelse. Kunstneren, John Jacobsmeyer, maler billeder du ikke har set før. Det er der så mange der gør - tænker du. Men ikke med denne dybde og detaljerigdom.
Læg mærke til dette billede:

Gallerie2


Man oplever dette billede forskelligt om man står et stykke fra eller tæt på. Bladene er f.eks malet enkeltvis men ses som en skovbud.
Et billede opleves udefra og ind. Man ser helheden og senere detaljerne.
Kigger man nøje efter her vil man, efter lidt tid, få øje på mindst seks mennesker som løber i skovbunden. Nogle har lygter med. Hvorfor løber de? Flygter de fra bygningen med lyset? Hvad er det for en bygning. Bruger man lidt mere tid dukker der sikkert flere figurer eller symboler op.

Du kan zoome ind på billedet, og se mange flere, på: https://www.gallerypoulsen.com/en/artist/john-jacobsmeyer
Her kan du også læse om galleriet og det kommende udstillinger.
Aftenen startede fint med at Galleriets guide bød på et godt glas vin. Mens stedets guide fortalte om billederne, om maleren og om hvilke aktiviteter galleriet ellers puslede med, åbnede vinen langsomt vores sind.
I løbet af de par timer vi var der kom billederne tættere og tættere på. Indtryk, farverne, flere detaljer og stemninger.
En stor tak til John Jacobsmeyer for malerierne, Morten Poulsen for at åbne sit Gallery for os og til Emilie for præsentation af billederne.
Tekst og billeder: Søren Post og John Jacobsmeyer

 Jaguar Club of Denmark · Ryvej 102 · 8464 Galten · CVR 57808268 · Bank: Reg.nr.: 9570 kontonr.: 1464523 · IBAN DK9030000001464523 · SWIFT: DABADKKKTitlebill