Klubrepræsentation ved store arrangementer (CHGP 2016)

Fredericia Bilmesse og Brugtmarked - stor interesse for Jaguar fra publikum

Så fik vi endnu en gang opbygget en stand på Fredericiamessen. I år havde klubben, i samarbejde med British Car Import A/S i Kolding, udstillet 3 nye Jaguarer. For at sætte de nye biler ind i en historisk ramme, havde vi lånt Carsten Petersen´s E-type, som på samme tid satte de nye biler i perskeptiv og fortalte historien om en stor tradition for sublim formgivning.

Landechef for Brithis Car Import A/S, Michael Lund,  havde valgt en F-pace, en F-type og en XE - alle 3 flotte biler, som appellerede til publikums nysgerrighed på nye Jaguarer, men ingen var vel på standen uden også at beundre  Carsten Petersens flotte E-type fra 1969. Motorklappen var selvfølgelig åbnet så alle kunne se den dejlige række 6-er.

DSC 0152E typebonnetStanden var som sædvanlig godt besøgt, og igen var det ifølge messeledelsen lørdag, der var flest med omkring 10.000, hvor der søndag var cl. 7.000, som besøgte messen. Begge dage var der mange klubmedlemmer som lagde vejen forbi og fik en hyggelig snak. Vores stand virker næsten som et klublokale, hvor man mødes og får vendt dagens nyheder, måske drøftet et teknisk spørgsmål, eller bare en snak om Jaguar som helhed. I år gik snakken om de nye modeller der var udstillet, og alle blev prøvesiddet og tjekket for alle finesser. Jaguar mærket har givetvis på messen fået en del nye beundrere og potentielle købere.Tak for endnu en god messe! Tak til British Car Import A/S for samarbejdet, og tak til alle som gjorde det muligt at få standen opbygget og passet. Se den store billedserie her: billedserie

DSC 0156