Jaguar F-Type - Produktion 2012 til ?

Velkommen til Jaguar Club of Denmark

 Uanset om du er medlem eller ej, om du ejer en Jaguar og, om den er ny eller gammel, vil vi gerne dele vores Jaguarinteresse med dig - og så håber vi naturligvis, at vi måske ser dig en dag i klubben.

Seneste nyheder - se flere under nyheder

Ny Jaguar - E-pace

Jaguar E pace

Så er den nye E-Pace frigivet.
Nøjagtigt på samme tidspunkt, kl. 18:30, blev klædet trukket af Jaguars nye model i København og Århus.
I Århus var der er stort opbud af gæster, også fra JCD, som var taget ind på havnen, for at se den lille ny.
De blev ikke skuffede. En velskabt indstigningsmodel, i rækken af Jaguarer, viste sig fra sin bedste side.
Desværre var der ikke prøvekørsel, hvad man godt vidste på forhånd, men efter de viste omtaler fra pressens forevisning, og testkørsler, sidste uge, tyder det på at det er en både rummelig og især agil model. Man kunne dog blive skrevet op til en tur, når det passer en. Og det gjorde det for rigtigt mange af de fremmødte, kunne man se af køen.
Så alt i alt en rigtig fin aften. Spændende at se en helt ny Jaguar, sådan når den bliver forløst, og så selvfølgelig traktement og mødet med bl.a. de gode medlemmer fra klubben. 

Jaguar E pace b

Julefrokost Jylland Midt

 Jyll Midt Julefrokost 17a

Så blev den årlige julefrokost på Svostrup Kro, afholdt, her d. 1.søndag iadvent. 
Vejret kunne ikke skræmme folk fra at komme, kun en punktering var nær ved.Og man kom langvejs fra, Lemvig i nord, Ebeltoft i øst, og sandelig om ikke formanden kom helt fra Charlottenlund, for lige at se, hvordan man fejrer julen i Jylland Midt.
I år ville vi så lige gå sjællænderne i bedene, og prøve folk af med 13 -rigtige. Det gik ganske fornøjeligt for sig, med mange både rigtige og forkerte svar.Vinder blev Liselotte, med syv rigtige, så måske vi skal gå efter gruppearbejde næste år? Dagens idegrundlag er jo ikke kun at vinde, heller ikke i pakkespillet!, men at få nogle fornøjelige timer sammen, og det fik vi. Alt i alt en hyggelig dag i julens tegn, med god atmosfære, i det lave roehus, livlig snak ved bordene og så lige julemaden, ikke at forglemme.
Ved 16 tiden var vi færdige, en god oplevelse rigere, og man kunne i god og orden ønske hinanden Glædelig Jul og Godt Nytår - som også gælder læserne.

Jyll Midt Julefrokost 17b

Er der plads i garagen?

Er der plads til endnu en dejlig bil i garagen? Nu er der igen en rigtig Jaguar til salg! Klik på billedet og læs mere.

54 Jaguar D Type num12 DV 09 MH 08 800

Julefrokost i Jægerhuset

Tekst & foto: Thomas Olsgaard

Godtfolk trodsede regn og kulde og kom igen i år til region Sjællands Julefrokost i Det Gamle Jægerhus i Holte.
Et par kom i nyere Jaguarer og fik naturligvis de bedste parkeringspladser. Af gode grunde blev de åbne vogne hjemme i garagen og vi konstaterede at sæsonen for de ældre biler er ved at være slut for i år.

Julefrokost kopiInden døre gik snakken livligt om alt fra bilprojekter til kommunalvalget. Og når sandheden skal frem så var bilerne langt mere interessante end valget. Bordpynten bestående af udvalget reservedele vidnede også om fælles interesser for bilerne. Og ikke alt var lige let at gætte hvor det hørte til.

Svarene på den urimelige svære quiz bliver oplyst. Den glade vinder blev Marianne Rurhskov med 11 rigtige.

Læs mere …

Tromler og skiver i Agerskov

IMG 4876 kopiIdeelle forhold for et garagemøde. Værksted, lift, lys og varme.

Onsdag d. 15. november var der kaldt til garagemøde i Agerskov hos Bent J. Clausen. 21 medlemmer havde tilmeldt sig arrangementet, og de fik, hvad de kom for nemlig en rigtigt informativ aften om både skiver, tromler, bremsevæske, bremsebakker og ditto klodser.

IMG 4877 kopiPoul Erik Christensen demonstrerer bremseklodser og slidmønstre på disse.Bent Clausens bror Kurt er indehaver af et autoværksted i Agerskov, og han havde sørget for varme i værkstedet, og i privaten hos Bent blev der efterfølgende disket op på vanlig, rigelig maner. Man føler sig altid godt beværtet i Agerskov, hvad enten man er gæst hos Bent og Kirsten Marie Clausen, Kurt Clausens værksted eller på Agerskov Kro. Efter kaffen var der besigtigelse af ”Købmandsbutikken”, og man begyndte at sive stille og roligt.

Alt i alt en rigtigt fin aften i Agerskov. Tak til Bent og Kirsten Marie for fint værtsskab.

 

IMG 4883 kopiEn visit i "Købmandsbutikken" er altid hyggelig, og der er meget at se på lige fra Dronning Ingrids XJ6 til Morris Minor