Klubrepræsentation ved store arrangementer (CHGP 2016)

JCD ved Classic Race i Aarhus

ClassicRaceAarhus Foto JanHvass small kopiHvis du gerne vil ud at vise flaget for Jaguar Club of Denmark og have et ordentligt skud oplevelser samtidigt, så har Classic Race Aarhus et godt tilbud til dig i weekenden 19. - 21. maj.

CRAA stiller op til ti pladser til rådighed for JCD inde i Mindeparken, og giver hver udstillet bil en weekendbillet med i handskerummet.

Vore biler vil så blive grupperet sammen med andre fra UK, derudover vil der være grupper med biler fra Italien, Tyskland, Sverige osv.


CRAA ønsker til gengæld blot:
* at alle bilerne er forskellige, så de viser bilmærkets historie bedst og bredest muligt
* at bilerne står der både lørdag og søndag
* at vi præsenterer vores bilmærke så flot og "nationalt" som muligt
* at JCD stiller en person til rådighed, til at dirigere bilerne ind på det reserverede område

Hvis du ikke har været til CRAA før, så se denne lille præsentationsfilm for 2017: https://youtu.be/K15FFFpZzGU

Du kan også finde inspiration i vedhæftede billede fra 2014, hvor JCD’s stand var med temaet: Saloon.

Mindeparken er et utroligt smukt område, hvor vore biler vil præsentere sig flot og stemningsfuldt og blive set af rigtigt mange mennesker. Der var cirka 40.000 gæster sidste år. Man har selvfølgelig også adgang til at se alt det motorsport og så mange af de andre aktiviteter, som man måtte ønske.

Venligst tilmeld dig snarest, og senest d. 1. maj.

Tilmelding direkte til Claus Ebberfeld på: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. (mailto:Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.) eller ring 6160 6067.

Venligst CC også Steen Normann Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. (mailto:Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.) på mailen, så vi i JCD ved, hvem der har tilmeldt sig - og med hvilken Jaguar model.

Håber vi ses i Mindeparken, med Danmarks flotteste Jaguarer.

Steen Normann
JCD Region Jylland Midt
JCD standen på CRAA 2014
Venlig hilsen
Jaguar Club of Denmark

Forårstur på det smukke Norddjursland.

I år rykker vi nord på til det centrale Djursland og den nordlige kyststrækning, hvor landskabet veksler mellem store skovområder og bølgende bakker.

Vi er i et område med lav befolkningstæthed, 51 indbyggere pr. km2, hvilket er ca halvdelen af landsgennemsnittet, så vi får god plads til vores mange jaguarer.

Vi skal finde vej ved hjælp af ”tulipaner” og kort, og vi skal løse vanskelige opgaver og svare på relevante spørgsmål som: "hvornår døde Maren Jensdatter, som ligger på Nørager kirkegård?" – eller "Bor der nonner på Maria Hjerte Kloster?" – og vi skal spise, drikke kaffe og sparke på hinandens bildæk.

Vi mødes søndag den 23. april kl. 10.00 til kaffe og rundstykker på adressen:

Djurslands Jernbane Museum

Museumsvej 2

8550 Ryumgård

Deltagergebyr for frokost og kaffe oplyses ved tilmelding!

Tilmelding senest 20/4 til:

(helst på e-mail)

Hans Aarup – 40752553 - Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. (mailto:Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.)

Ulrich Sjelberg – 25722413 - Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. (mailto:Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.)

Fredericia Bilmesse og Brugtmarked - stor interesse for Jaguar fra publikum

Så fik vi endnu en gang opbygget en stand på Fredericiamessen. I år havde klubben, i samarbejde med British Car Import A/S i Kolding, udstillet 3 nye Jaguarer. For at sætte de nye biler ind i en historisk ramme, havde vi lånt Carsten Petersen´s E-type, som på samme tid satte de nye biler i perskeptiv og fortalte historien om en stor tradition for sublim formgivning.

Landechef for Brithis Car Import A/S, Michael Lund,  havde valgt en F-pace, en F-type og en XE - alle 3 flotte biler, som appellerede til publikums nysgerrighed på nye Jaguarer, men ingen var vel på standen uden også at beundre  Carsten Petersens flotte E-type fra 1969. Motorklappen var selvfølgelig åbnet så alle kunne se den dejlige række 6-er.

DSC 0152E typebonnetStanden var som sædvanlig godt besøgt, og igen var det ifølge messeledelsen lørdag, der var flest med omkring 10.000, hvor der søndag var cl. 7.000, som besøgte messen. Begge dage var der mange klubmedlemmer som lagde vejen forbi og fik en hyggelig snak. Vores stand virker næsten som et klublokale, hvor man mødes og får vendt dagens nyheder, måske drøftet et teknisk spørgsmål, eller bare en snak om Jaguar som helhed. I år gik snakken om de nye modeller der var udstillet, og alle blev prøvesiddet og tjekket for alle finesser. Jaguar mærket har givetvis på messen fået en del nye beundrere og potentielle købere.Tak for endnu en god messe! Tak til British Car Import A/S for samarbejdet, og tak til alle som gjorde det muligt at få standen opbygget og passet. Se den store billedserie her: billedserie

DSC 0156

Seneste nyheder

Læs alle nyheder
Hvis du gerne vil ud at vise flaget for Jaguar Club of Denmark og have et ordentligt skud oplevelser samtidigt,...
I år rykker vi nord på til det centrale Djursland og den nordlige kyststrækning, hvor landskabet veksler mellem store skovområder...
Så fik vi endnu en gang opbygget en stand på Fredericiamessen. I år havde klubben, i samarbejde med British Car...
Lørdag den 27. maj i Slagelse Løbsledelsen vil gerne invitere medlemmer af Jaguar Club of Denmark til at deltage i dette...
Søndag d 2. april 2017 inviterer MG klubben til forårsklargøring hos Gør Det Selv Værkstedet, Bådehavnsgade 4, 2450 København S,...