Klubrepræsentation ved store arrangementer (CHGP 2016)

Tittlejcd4

Fredericia Bilmesse var et tilløbsstykke

blochetype1Det er lørdag formiddag d. 22. oktober, og trafikken imod Margrethehallerne i Fredericia intesiveres i nogen grad. Faktisk viser det sig, at alle parkeringspladser på dette tidspunkt synes optagede, og der må parkeres på vejen langs jernbanen helt ud imod den store Carlsberg bygning.

Indenfor har Bent J. Clausen i samarbejde med medlemmer af klubben allerede fredag aften etableret JDCs stand på messen. Denne gang have medlemmerne Ernest Kristensen, Gert Allan Bloch og Henning Madsen stillet biler til rådighed. Ernest Kristensens flotte Mark V fra 1950 dannede hjønesten på standen og ved siden af stod Gert Allan Blochs smukke røde XJ6 serie3 fulgt af Henning Madsen E-type 2+2 frea 1971. Yderst på den anden fløj stod Gert Allan Blochs e-type serie 2 fra 1969 - eller rettere sagt karossen af samme. Den sandblæste karosse tiltrak sig stor opmærksomhed, og sendte samtidigt det signal om, at der i JCD også findes folk, som selv skruer og regerer i gamle biler.

ernestmarkV450Interessen var om lørdagen helt enorm, og der er sjældent set så mang mennesker på messen. Måske var det kombinationen af lørdag og regn, som gjorde udslaget. Der blev tegnet flere nye medlemmer på standen, og der blev knyttet nye kontakter på kryds og tværs af klubben. Søndagen var ligeledes en fin dag for JCD på Fredericia Bilmesse

UdskrivE-mail

Et velbesøgt havnebesøg på Vedbæk havn

folkvedbaekhavn 450Det gode vejr, og hvem ved - måske lidt Rio 2016 OL udmattelse eller bare lysten til en havne is og godt selskab, lokkede en lille snes klassiske og smukke Jags ned på Vedbæk havn. Nye som gamle blandede Jaguarerne sig præcis som vi kan lide det. Som det ses på billederne er modellerne fra Jaguar dækket ganske bredt.

Sommerens tildragelser blev udvekslet. Man oplever altid noget spændene med en Jaguar. Dæk blev sparket. Og is blev spist. Solen dalede langsomt ned over master og Jaguarer på en dejlig sensommer aften.

Alting har en ende. Selv en hyggelig aften på Vedbæk Havn må slutte. Mens de smukke biler brummende forsvandt leverede aftensolen en flot kulisse.

Tak til alle som bakkede ind og bakkede op om sæsonens næstsidste havnebesøg.

UdskrivE-mail

En malerisk aften med Monet

kattevedordrup450I september havde Region Sjælland arrangeret et spændende klubarrangement på Ordrupgaard, og i lidt over en time var Ordrupgård helt og aldeles Jaguar klubbens. Museet, skoven med parkering og restaurant Wilhelm. 

En lun sommeraften i september. Hvor heldig kan man være. Der blev hygget og sludret over en lille forfriskning mellem bøgetræerne på ordrupgård inden vi skulle opleve Monets værker på tæt hold. Med kyndige guiders grundige forklaringer på maleriernes forskelligheder, selv om motivet kunne være ens, blev vi meget klogere på Monets tanker når han eksperimenterede med lys og forskellige teknik. 

 Den betænksomme arrangør havde sørget for en lille forfriskning til medlemmerneEfter rundvisningen var der middag på Restaurant Wilhelm. Her fik vi udsøgte små smagsoplevelser. Hvad Monets billeder havde været af overraskelser for øjet blev køkkenets små kunstværker for ganen. Der gemte sig store oplevelser i hver mundfuld.

Tak til Monet, Ordrupgård, Restaurant Wilhelm, den flotte sommeraften og til alle som var med til at gøre denne aften til en stor oplevelse for alle sanserne.

UdskrivE-mail

Seneste nyheder

Læs alle nyheder
Det er lørdag formiddag d. 22. oktober, og trafikken imod Margrethehallerne i Fredericia intesiveres i nogen grad. Faktisk viser det...
Det gode vejr, og hvem ved - måske lidt Rio 2016 OL udmattelse eller bare lysten til en havne is...
En malerisk aften med Monet

En malerisk aften med Monet

24.10.2016 | Søren Post
I september havde Region Sjælland arrangeret et spændende klubarrangement på Ordrupgaard, og i lidt over en time var Ordrupgård helt...
Strøjer Samlingen

Strøjer Samlingen

19.10.2016 | Jørgen Findsen
D. 1. oktober var der 77 voksne og 3 børn som havde taget imod invitationen til at se Strøjers Samling...
Mere end 20 interesserede medlemmer mødte op til garagemøde d. 13. oktober hos Kurt Søgaard i Silkeborg. Kurt har et...