Klubrepræsentation ved store arrangementer (CHGP 2016)

JCD på Classic Race Aarhus

IMG 1305 800pxJCD var i den forløbne week-end repræsenteret på Classic Race i Århus med både nyt og gammelt lige fra den smukke gamle Jaguar 1 1/2 litre over  XJ6 og E-Type til XK8. Vi havde en fin placering i Mindeparken. Lørdagen var køllig fra morgenstunden, men over middag brød solen igennem og det blev en rigtig dejlig dag for deltagerne. Søndag var vejret stadig rigtigt fint - så ingen klage på den konto.

Classic Race Aarhus har fundet sin form, men udvikler sig år efter år. Hvor der tidligere på banen var mere fokus på ældre biler med historie og opvisninger af forskellig art, er fokus nu mere lagt på egentlig race. Her er således tilkommet flere klasser end tidligere, og i år så vi Young Timer klassen gøre sit indtog med hele 40 biler i feltet. Klassen lagde i sit første heat ud med et større uheld, som skete trods det, at man netop kørte under safetycar.  Også Danish SuperTourisme (DST) var præget af uheld i starten, og det var også i den klasse, hvor der søndag eftermiddag skete et større uheld, hvor en bil var ved at kravle helt op over betonvæggen og ud til publikum. Barrieren holdt, og hegnet holdt også delene inde på banen. Heldigvis kom ingen alvorligt til skade, og generelt må man sige, at sikkerhedsforanstaltningerne i moderne motorsport selv under de trange forhold byløb er helt i top.

Dejligt at JCD igen var at finde ved CRAA.

Køge havn i regn og blæst.

3 generationer. MK II fra 1964, XJ 12 fra 1984 og en XE fra 2017.

”Vi aflyser aldrig…”
Med disse ord begav deres udsendte sig afsted – man fristes til at sige: I regn og slud..

Køge Marina levede, denne aften, ikke helt op til hverken det ønskede eller til molefræs på en sommeraften, som navnet ellers kunne signalerer.
Det blev en kølig omgang.

Beboerne i Køge må være evigt taknemmelige over at vinden i Danmark som regel er i vest. Denne onsdag kom den stride vind fra øst og man var ikke i tvivl om at der var en vandkant med tang i nærheden.

En meget varm tak til de robuste fremmødte.

Søren Post

Vestfyn og Hindsgavl i strålende sol

Efter ugers sukken efter bare et par grader mere på termometeret, magede det sig sådan, at netop på dagen for Region Fyns planlagte arrangement med køretur og efterfølgende frokost og rundvisning på Hindsgavl Slot, ja så bragede solen ned fra en nærmest skyfri himmel og temperaturen sneg sig rund omkring de 20 grader.

Køreturen tog sit udgangspunkt ved Skallebølle Autoværksted og førte os igennem det smukke Vestfynske landskab forbi de smukke fjorde syd for Middelfart for til sidst at slutte ved Hindsgavl Slot, hvor bilerne blev linet op på plænen imellem avlsbygninger lige overfor hovedbygningen. 

Se meget mere i næste nummer af Jaguaria, som udkommer 1. juni. Se også billedserien her: Vestfyn og Hindsgavl 2017

 

 

Seneste nyheder

Læs alle nyheder
JCD var i den forløbne week-end repræsenteret på Classic Race i Århus med både nyt og gammelt lige fra den...
Køge havn i regn og blæst.

Køge havn i regn og blæst.

17.05.2017 | Jørgen Findsen
3 generationer. MK II fra 1964, XJ 12 fra 1984 og en XE fra 2017. ”Vi aflyser aldrig…” Med disse ord...
Efter ugers sukken efter bare et par grader mere på termometeret, magede det sig sådan, at netop på dagen for...
På en kølig aften sidst i april besøgte Jaguar Club of Denmark Kastellet i København. Nu havde Kastellet også ligget...
Havnemøde Region Fyn

Havnemøde Region Fyn

02.05.2017 | Jørgen Findsen
Så blev den nye sæson i Region Fyn skudt i gang med et havnemøde søndag d. 23. april. 13 biler...