Klubrepræsentation ved store arrangementer (CHGP 2016)

Invitation til deltagelse i pålidelighedsløb i Slagelse

Lørdag den 27. maj i Slagelse

Løbsledelsen vil gerne invitere medlemmer af Jaguar Club of Denmark til at deltage i dette pålidelighedsløb.
Løbet som er 3. afdeling af løbsserien FDM DASU Classic har start/mål i Slagelse, og ruterne køres i omegnen – bl.a. med frokost ved Trelleborg – og forbi godserne Espe, Frederikslund samt Falkensteen. Løbsledelsen opretter en særlig klasse for deltagere i Jaguar, således at i kan konkurrere mod hinanden på lige fod, og der vil være et sæt præmier til klassen.
For Jaguar-ejerne vil der også kl. 10 være en teoretisk undervisning angående forståelsen af rutebogen, således at teamet er klædt på til at løse opgaven.

Praktiske oplysninger:
Sekretariat: Ole Markussen
Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.
Tlf: 2331 8630

Start/Mål: På Nytorv midt i Slagelse

Mødetid og teknisk kontrol: Kl. 09:00

Morgenmad (inkluderet): kl. 09:30
Første start: Kl. 10:30

Hastighed: Der køres efter fastsat tid i etaper, hvor gennemsnitshastigheden ikke overstiger 50 km/t

Kort og ruter: Pålidelighedsløb køres ved hjælpaf let kortlæsning. Undervejs kontrolleres deltagerne ved indlagte tidskontroller og udsatte kontrolskilte.
Kortmaterialer udleveres ved start.
Deltagerne: Alle kan deltage, uanset om man har motorsportserfaring eller ej.
Der skal være 2 personer i bilen, et kører og et kortlæser (driver og co-driver)
Biler: Alle indregistrerede biler kan deltage.

Pris: Kr. 600,- pr bil, som inkluderer rutebogen samt morgenmad og frokost for 2 personer.

Aftenspisning: Der tilbydes også spisning til aften for ca. kr. 150,-/person (mere herom senere).

Tilmelding senest: 1. maj 2017

Kom til gratis gør-det-selv forårsklargøring

Søndag d 2. april 2017 inviterer MG klubben til forårsklargøring hos Gør Det Selv Værkstedet, Bådehavnsgade 4, 2450 København S, hvor ALLE klassiske englænderbiler er velkomne.

Der stilles gratis lifter og gulvpladser til rådighed mellem kl. 10.00-15.00. Du kan ordne lige hvad du vil: skifte olie, få tjekket tænding mv. Du kan medbringe egen olie, tændrør og andre reservedele eller købe hvad du skal bruge i shoppen, hvor de har et meget stort udvalg til klassiske biler.
Du kan medbringe eget værktøj eller leje værktøj (de har et stort udvalg af specialværktøj).

Har du ikke prøvet at gør-det-selv før, er det ikke noget problem, for der er mange andre bilinteresserede, som gerne hjælper dig med råd og vejledning.

Tilmelding ikke nødvendig – pak blot noget praktisk arbejdstøj og kom.

Billedtekst:
Ejer af Gør Det Selv Værkstedet, Erik Gotfredsen har selv 2 klassiske Jaguarer. Han ser frem til, at mange Jaguar-ejere kommer til gratis forårsklargøring, hvor de kan opleve den hyggelige stemning, når man hjælper hinanden og ”sparker dæk” med de andre engelske bilklubber.

Klubaften hos Ernest og Birgit Kristensen

Ernest1Ernest & Birgit Kristensen fik d. 15. marts stort rykind i deres smukke hjem, som ligger i Bredballe på Vejlefjordens nordside. Ikke mindre end 29 medlemmer havde meldt sig til klubaftenen, og en del har måttet erkende, at de kom for sent med at tilmelde sig arrangementet, som havde begrænset deltagerkapacitet.

Det blev en rigtig fin aften, hvor medlemmerne blev inviteret ind i det allerhelligste, hvor man først møder Ernest Kristensens smukke SS100, som han igennem de sidste tyve år har kørt mange ture, løb og hillclimbs i. En fantastisk bil, som ikke bliver skånet men brugt flittigt. Lidt dybere i skatkammeret stod så et helt nyrestaureret pragteksemplar af en gudesmuk SS1,

Læs mere ...

Seneste nyheder

Læs alle nyheder
Lørdag den 27. maj i Slagelse Løbsledelsen vil gerne invitere medlemmer af Jaguar Club of Denmark til at deltage i dette...
Søndag d 2. april 2017 inviterer MG klubben til forårsklargøring hos Gør Det Selv Værkstedet, Bådehavnsgade 4, 2450 København S,...
Ernest & Birgit Kristensen fik d. 15. marts stort rykind i deres smukke hjem, som ligger i Bredballe på Vejlefjordens...
Tekniske brevkasse i Hinnerup

Tekniske brevkasse i Hinnerup

02.03.2017 | Jørgen Findsen
Den omvandrende Tekniske Brevkasse i Hinnerup. Onsdag aften var den tekniske redaktør i hovedlandet. Borgerhuset i Grundfør, ved Hinnerup, var...
Interview med Sir William Lyons - 1977

Interview med Sir William Lyons - 1977

21.02.2017 | Jørgen Findsen
Se et godt interview med Sir William Lyons på Youtube HER...