Klubrepræsentation ved store arrangementer (CHGP 2016)
  • Hjem
  • Jule- og Nytårsvinsmagning hos Erik Sørensen Vin

Aktivitetskalender

Foregående måned Foregående dag Næste dag Næste måned
efter år efter måned efter uge I dag Søg Vælg ny måned
Jule- og Nytårsvinsmagning hos Erik Sørensen Vin
Onsdag, 06 December 2017, 18:00

pierre amadieu chateauneuf magnum top

Så er det snart tid til at forberede sig til jul og nytår - tid til at anskaffe ”bobler”, rød- og hvidvin samt en god dessert- og juleknasvin. Anden og flæskestegen skal jo helst på bedste vis ”svømme” i en ordentlig vin, når højtiden skal fejres med familie og venner. 

Bjarne Sundby fra Erik Sørensen Vin har sammensat et godt og alsidigt udvalg af vine og vil fortælle om deres fortræffeligheder krydret med vinøse anekdoter. Smagningenforegår  i Erik Sørensen Vins ny renoverede afdeling på Bernstorffvej, Charlottenlund. Der serveres et let traktement til smagningen. Lad derfor Jaguaren blive hjemme - ligesom cykling uden hjelm og tandbeskytter frarådes. 

I dagens anledning vil der være gode priser på ”vinmenuen”. 

 Vinmenuen består af: 

4 røde vine til and og/eller flæskesteg med klassik tilbehør – prisklasse 90-150kr 

Bodega Cerron ”Remordimiento” 2014 – Jumilla, Spanien – øko 

Dominio Atauta ”La Celestina” 2014 – Ribera del Duero, Spanien 

Pierre Amadieu Vacqueyras 2016 – Côtes du Rhône, Frankrig 

Bodega Renacer ”Milamore” 2015 – Mendoza, Argentina 

  

2 ”Bobler til aperitif/jul/dronningen/nytår – prisklasse 110-260kr 

Canals Nadal Cava Brut Natural 2012 – Penede, Spanien 

Champagne Bonnaire Grand Cru Brut, Cramant, Frankrig 

  

2 Hvide vine til Nytårsmiddagen – prisklasse 120-170kr 

Weingut Stadt Krems Riesling ”Steinterrassen” 2016 – Kremstal, Østrig 

Bouchard Père & Fils, Montagny 1.Cru – Bourgogne, Frankrig 

  

3 Røde vine til Nytårsmiddagen – prisklasse 190-300 (men nogle af de fire røde herover kan jo osse bruges J) 

Michele Reverdito Barolo ”Castagni” 2013 – La Morra, Piemonte, Italien 

Pierre Amadieu Châteauneuf du Pape “La Paillousse” 2014 – Côtes du Rhône, Frankrig 

d’Arenberg ”The Dead Arm” Shiraz 2014 – Mclaren Vale, South Australia 

  

2 Søde til Juleknas og Nytårsdesserten – prisklasse 200kr 

d’Arenberg ”The Noble Botryotinia Fuckeliana” 2016 – Adelaide Hills , Southaustralia 

Krohn Colheita 2004 Port – Duoro, Portugal 

  

Sted: Erik Sørensen Vin, Bernstorffsvej 121, 2900 Hellerup 

Tidspunkt: Onsdag den 6 december. klokken 18:00 

Pris: kr. 200 per person 

 

Tilmelding til: Mads Seyer-Hansen -  Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. - senest den 3/12-2017. Max. 25 deltagere.

Sted Erik Sørensen Vin
Bernstorffsvej 121
Hellerup
2900
Danmark

Vejledning ved tilmelding

Ved tilmelding til arrangement uden deltagergebyr: Hvis du vil tilmelde flere end dig selv, skal du først klikke på "Opret gæst" lige under "Primær deltager" og vælg antal gæster ud over dig selv. Klik dernæst på "Klik for at deltage"

Ved tilmelding til arrangement med deltagergebyr: Vælg det antal samlede antal deltagere, som du ønsker at tilmelde og klik derefter på "Klik for at deltage"