Klubrepræsentation ved store arrangementer (CHGP 2016)

Aktivitetskalender

Foregående måned Foregående dag Næste dag Næste måned
efter år efter måned efter uge I dag Søg Vælg ny måned
Trackdayklubben
Fredag, 06 April 2018, 07:30 - 18:00

Trackdayklubben

Jeg tillader mig at reklamere lidt for http://trackdayklubben.dk/, der er Danmarks største og mest erfarne arrangør af trackdays. Jeg håber i vil dele budskabet til jeres medlemmer, måske i jeres eventkalender, nyhedsbrev, Facebook eller på hjemmeside/forum?
En kort præsentationsvideo finder i her: https://www.youtube.com/watch?v=qbDxzaPQTew 
I 2018 har vi 16 events fordelt på 4 forskellige baner i Danmark og Sverige: http://trackdayklubben.dk/kalender.html og ALLE med kørekort er velkomne - vi har klasser for både erfarne kørere og dem der er med første gang.
Trackdays er avancerede køretekniske kurser/øvelseskørsel med godkendt instruktør og kørelærer, hvilket vil sige at de fleste bilforsikringer dækker. Vi har arrangeret over 100 events, hvor høj kvalitet, sikkerhed, godt kammeratskab og god instruktion er vigtige elementer. 
Vi har de bedste instruktører, herunder Le Mans vinder John Nielsen, Tommy Schröter, DTC-mestrene Lasse Sørensen og Kasper H. Jensen, Morten Dons, Michelle Gatting, Nicolaj Kandborg m.fl.
Trackdayklubben arrangerer hvert år også en række lukkede events, så skriv eller ring meget gerne, for en dialog om et skræddersyet event til jeres klub.

MVH

Jeppe Rimmen

M: 2499 8748

E: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Sted Jyllandsringen
Skellerupvej 38
Silkeborg
8600
Danmark

Vejledning ved tilmelding

Ved tilmelding til arrangement uden deltagergebyr: Hvis du vil tilmelde flere end dig selv, skal du først klikke på "Opret gæst" lige under "Primær deltager" og vælg antal gæster ud over dig selv. Klik dernæst på "Klik for at deltage"

Ved tilmelding til arrangement med deltagergebyr: Vælg det antal samlede antal deltagere, som du ønsker at tilmelde og klik derefter på "Klik for at deltage"