Jaguar F-Type - Produktion 2012 til ?

Vigtig meddelelse vedr. kontingent-opkrævning for 2018

- Det opkrævede beløb er fejlagtigt angivet til kun 300 kr. Man bedes indbetale de 300 kr. indenfor betalingsfristen. Der udsendes en supplerende opkrævning på de manglende 295 kr. senere.

- Skulle du ved en fejl have fået mere end en opkrævning, skal indbetalingen ske på det indbetalingskort, hvor dit medlemsnummer er anført nederst til højre på indbetalingskortet som KUNDENUMMER.

- Skulle du ved en fejl have modtaget en opkrævning trods en udmeldelse, skal du blot se bort fra opkrævningen

Vigtigt: Hvis du har spørgsmål til udsendelsen af opkrævning for kontingent 2018, skal du IKKE ringe til kassereren, som står som afsender af girokortet, men derimod kontakte Webmaster, Anton Schulz på 2999 3789 eller på mail schulz@bcscb.com.

  • Hjem

Angiv venligst e-mailadressen der er tilknyttet din brugerkonto. Dit brugernavn vil blive e-mailet til e-mailadressen på fil.

Seneste nyheder - se flere under nyheder

Julefrokost Jylland Midt

 Jyll Midt Julefrokost 17a

Så blev den årlige julefrokost på Svostrup Kro, afholdt, her d. 1.søndag iadvent. 
Vejret kunne ikke skræmme folk fra at komme, kun en punktering var nær ved.Og man kom langvejs fra, Lemvig i nord, Ebeltoft i øst, og sandelig om ikke formanden kom helt fra Charlottenlund, for lige at se, hvordan man fejrer julen i Jylland Midt.
I år ville vi så lige gå sjællænderne i bedene, og prøve folk af med 13 -rigtige. Det gik ganske fornøjeligt for sig, med mange både rigtige og forkerte svar.Vinder blev Liselotte, med syv rigtige, så måske vi skal gå efter gruppearbejde næste år? Dagens idegrundlag er jo ikke kun at vinde, heller ikke i pakkespillet!, men at få nogle fornøjelige timer sammen, og det fik vi. Alt i alt en hyggelig dag i julens tegn, med god atmosfære, i det lave roehus, livlig snak ved bordene og så lige julemaden, ikke at forglemme.
Ved 16 tiden var vi færdige, en god oplevelse rigere, og man kunne i god og orden ønske hinanden Glædelig Jul og Godt Nytår - som også gælder læserne.

Jyll Midt Julefrokost 17b

Er der plads i garagen?

Er der plads til endnu en dejlig bil i garagen? Nu er der igen en rigtig Jaguar til salg! Klik på billedet og læs mere.

54 Jaguar D Type num12 DV 09 MH 08 800

Julefrokost i Jægerhuset

Tekst & foto: Thomas Olsgaard

Godtfolk trodsede regn og kulde og kom igen i år til region Sjællands Julefrokost i Det Gamle Jægerhus i Holte.
Et par kom i nyere Jaguarer og fik naturligvis de bedste parkeringspladser. Af gode grunde blev de åbne vogne hjemme i garagen og vi konstaterede at sæsonen for de ældre biler er ved at være slut for i år.

Julefrokost kopiInden døre gik snakken livligt om alt fra bilprojekter til kommunalvalget. Og når sandheden skal frem så var bilerne langt mere interessante end valget. Bordpynten bestående af udvalget reservedele vidnede også om fælles interesser for bilerne. Og ikke alt var lige let at gætte hvor det hørte til.

Svarene på den urimelige svære quiz bliver oplyst. Den glade vinder blev Marianne Rurhskov med 11 rigtige.

Læs mere …

Tromler og skiver i Agerskov

IMG 4876 kopiIdeelle forhold for et garagemøde. Værksted, lift, lys og varme.

Onsdag d. 15. november var der kaldt til garagemøde i Agerskov hos Bent J. Clausen. 21 medlemmer havde tilmeldt sig arrangementet, og de fik, hvad de kom for nemlig en rigtigt informativ aften om både skiver, tromler, bremsevæske, bremsebakker og ditto klodser.

IMG 4877 kopiPoul Erik Christensen demonstrerer bremseklodser og slidmønstre på disse.Bent Clausens bror Kurt er indehaver af et autoværksted i Agerskov, og han havde sørget for varme i værkstedet, og i privaten hos Bent blev der efterfølgende disket op på vanlig, rigelig maner. Man føler sig altid godt beværtet i Agerskov, hvad enten man er gæst hos Bent og Kirsten Marie Clausen, Kurt Clausens værksted eller på Agerskov Kro. Efter kaffen var der besigtigelse af ”Købmandsbutikken”, og man begyndte at sive stille og roligt.

Alt i alt en rigtigt fin aften i Agerskov. Tak til Bent og Kirsten Marie for fint værtsskab.

 

IMG 4883 kopiEn visit i "Købmandsbutikken" er altid hyggelig, og der er meget at se på lige fra Dronning Ingrids XJ6 til Morris Minor

Julefrokost i skønne omgivelser

Julefrokost2017

Region Fyn holdt julefrokost d. 19. november. Gallerie Rasmus havde åbnet dørene og 24 glade medlemmer nød, i kunstneriske omgivelser, en skøn anretning fra Klingenberg Ost. Dejlig stemning med livlig snak. Traditionen tro var der pakkespil, her viste alle stor kampvilje med bæger og terning! Efter pakkekampen sluttede aftenen med kaffen og julesmåkager.

.