images/forsiden/topslider/Slider12.jpg

Bilmesse & Brugtmarked i Fredericia

messe b

Endnu engang lykkedes det "Brugtbilsmessestand-udvalget" – denne gang med Bent J. Clausen i spidsen – at få vores stand til at fremstå ikke bare indbydende, men også til at fremstå med både klasse og stil.

Denne gang var der fire biler med på Standen, da en refleksion over tidligere deltagelse havde resulteret i, at med fem biler på standen, så var der ikke for meget plads til også at have gæster/medlemmer på besøg samtidig.

I løbet af de to dage var der derfor en jævn strøm af både gæster samt medlemmer forbi standen for at beundre Bents ”nye” mørkerøde S-Type, der blev luftet for første gang i flere år, Formandens sandgrønne E-type (Serie 3) med den imponerende V12’er under motorhjælmen, og den nye I-pace som er den første elektriske Jaguar performance-SUV venligt udlånt af British Car Import A/S, samt naturligvis Tinas smukke sølvgrå Mk II’er der ved denne lejlighed havde fået den fornemme plads midt på standen med lys på.

Det var også interessant at se, at når motorhjelmen på specielt E-Typen og på Mk II’eren blev åbnet, så dukkede der et ekstra stort antal besøgende op udad ”ingenting”, for at beundre ”hjertet” i bilerne.

Det første nye medlem i Klubben var også på plads allerede fredag eftermiddag, mens Standen blev opstillet, og det må nok siges at være ny rekord i Klub-regi.

Mange tak til både Bent og de af Klubbens medlemmer, der gav en hånd med henover weekenden, for at deltagelsen i denne Brugtbilsmesse igen blev en stor succes, og planerne for deltagelse i næste Brugtbilsmesse 21-22 marts 2020 er allerede i fuld gang med at blive fastlagt.

Foto og tekst: Michael Sandberg

 Jaguar Club of Denmark · Ryvej 102 · 8464 Galten · CVR 57808268 · Bank: Reg.nr.: 9570 kontonr.: 1464523 · IBAN DK9030000001464523 · SWIFT: DABADKKKTitlebill