images/forsiden/topslider/Slider12.jpg

Stuvende fyldt med Jaguarer i Gavnø SlotparkGavnø1

I forlængelse af klubbens pralebanner ses både Helge selv, ulasteligt og korrekt klædt, og Helges MK1. I original lak.
Eller det der er tilbage af den. Tidens tand har gnavet lidt hist og pist. Men som Helge selv er bilen et fantastisk eksemplar

Gavnø Autojumble er trækplaster for spændende biler. Næsten alle mærker og modeller møder op. Vi plejer at mødes i forsommeren hvor man er sikker på tørvejr og højt solskin. Men Coronaen kom os i forkøbet og arrangementet blev flyttet. Meteorologerne lovede en enkelt byge i løbet af dagen. Kommer der så overhovedet Jaguarer med de betingelser? Om der gør! Der var stuvende fyldt og vi måtte parkere bilerne med et skohorn. Svenskerne kiggede selvfølgelig også forbi i nogle lækre XK8’ere.
En enkelt MK1 dukkede op. Det er selvfølgelig Helge i en original dansk MK1 - med original lak. Gæsterne på Gavnø skal lige høre om det mon ikke er den model der er med i "Unge Inspektor Morse". Og jo det er det da.
En fin dag med mange nysgerrige gæster. Når man åbner en motorhjelm kommer drenge i alle aldre susende og kigger betaget ned i maskinrummet. Læg mærke til de to E-typer med hjelmene oppe. I midten af billedet ses en XK8. Det er vores svenske ligesindede som er på besøg.

Gavnø2


Sidst på eftermiddagen var der opbrud og det var tid at rulle hjemad på motorvejen. Jeg kørte selv en MK2 fra 1961 og man kan jo ikke dy sig fra at lade hestene strække benene. De tyske vogne af samme årgang giver efter og lader mig overhale - der må være orden i hierarkiet.
Tak til alle der bakkede ind og bakkede op om dette smukke arrangement.
Vi ses igen i 2021.
Tekst og foto: Thomas Olsgaard

 Jaguar Club of Denmark · Ryvej 102 · 8464 Galten · CVR 57808268 · Bank: Reg.nr.: 8125 Kontonr. 0005924383Titlebill