images/forsiden/topslider/Slider12.jpg

Den Tekniske Redaktør på besøg i Hasle

Tekn Red på besøg 15

Så blev det atter dybt efterår, og dermed tid til de indendørs sysler. Det betød så, atter, at Poul Erik Christensen skulle tage turen fra Skamby til Hasle, medbringende spørgsmål til den tekniske brevkasse. Har talt efter, det er ottende gang.
Alt var som det plejer. Bente og Poul havde sørget for at gildestuen var gjort klar, med hvad dertil hører, der var fuldt hus + lidt til, og Poul Erik var i hopla, til at give os endnu en hyggelig aften, med Teknik & Hobby. V12- magien stod igen for skud. Der var to ejere af køretøjer med motorrummene fyldt, så
de, og vi andre, blev indviet i forskellige delikate problemstillinger, som kan betyde forskellen på om sådan en motor går godt eller skidt. Den ene ejer havde så indledningsvis prøvet det at tabe et ventilsæde, men det er jo en bagatel, set i forhold til den store motor.
XK-motoren blev nu heller ikke glemt - og så kan de fleste jo være med. Hvorfor f.eks. en E-type bliver ved med at bremse, efter bremsepedalen er sluppet, blev også belyst. Der var også en Mk. 2 som pludselig ikke ville starte, hvilket resulterede i at den skal have en ny forrude, og så var der noget med forbrænding og fortænding, hvilket var endda noget kompliceret. Så kompliceret, at det vil blive første emne næste år. Og, så er vi allerede i gang igen…
Alt var altså som det plejer, dette er selvsagt et adelsmærke blandt Jaguarfolk og andre med anglofile tendenser, så smørrebrød og Othellolagkager, med tilhørende drikkelse, blev nydt med vellyst, inden PEC rundede aften af. Da var klokken også henad 23.

Tak til Møllers og Christensen for en rigtig god aften.

Jaguar Club of Denmark · Ryvej 102 · 8464 Galten · CVR 57808268 · Bank: Reg.nr.: 8125 Kontonr. 0005924383Titlebill

 

logo dankort logo mastercard Handelsbetingelser for JCD Shop.