Klubrepræsentation ved store arrangementer (CHGP 2016)

Aktivitetskalender

Foregående måned Foregående dag Næste dag Næste måned
efter år efter måned efter uge I dag Søg Vælg ny måned
Garagemøde i Agerskov
Onsdag, 15 November 2017, 19:00

Regionsansvarlig, Bent J. Clausen, har en bror, som hedder Kurt Clausen, og han driver et velrenommeret i Agerskov. Bent Clausen hiver E-Typen over gaden og op på liften hos Kurt, og din redaktør tøffer XK140eren til Agerskov for en kort bemærkning uden for sæsonen. De to biler giver os mulighed for at se på både skivebremser og tromlebremser. E-Typen har i lighed med andre Jaguar modeller det særlige kendetegn, at bagbremserne er placeret helt inde ved differentialet i bagbroen. Vi skal se på hvordan man servicerer der. Poul Erik Christensen har lovet at komme for at indføre os i bremsernes veerden.

Sted: Hovedgaden 58, 6534 Agerskov

Tid: 15 november kl. 19.00

Tilmelding til Bent Clausen på mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. eller via hjemmesiden.

Du skal logge ind for at bekræfte din deltagelse.

Vejledning ved tilmelding

Ved tilmelding til arrangement uden deltagergebyr: Hvis du vil tilmelde flere end dig selv, skal du først klikke på "Opret gæst" lige under "Primær deltager" og vælg antal gæster ud over dig selv. Klik dernæst på "Klik for at deltage"

Ved tilmelding til arrangement med deltagergebyr: Vælg det antal samlede antal deltagere, som du ønsker at tilmelde og klik derefter på "Klik for at deltage"