Klubrepræsentation ved store arrangementer (CHGP 2016)

Aktivitetskalender

Foregående måned Foregående dag Næste dag Næste måned
efter år efter måned efter uge I dag Søg Vælg ny måned
Jaguarklubben besøger Rosenborg Slot
Søndag, 25 Februar 2018, 10:00

Tag med når Jaguarklubben besøger Rosenborg Slot

riddersalrosenborgRosenborg Slot, som vi kender det i dag, stået færdigt i 385 år. Det er på tide at vi får skridtet matriklen af og studeret denne prægtige bygning. Slottet rummer ufattelig mange finurligheder og detaljer. Her kan du få inspiration til indretning af spisestuen eller tilbygningen til parcelhuset som du overvejer.

Vi får en dygtig guide til at fortælle os om slottets historie, om de kongelige og om hemmeligheder som slottet helt sikkert gemmer på.

Hvor: Øster Voldgade 4A, 1350 København
Hvornår: Søndag d.25 februar kl.10
Pris: 150,-
Betaling på stedet eller til klubbens konto: 8125 0005522668
Tilmelding: Senest d.11 februar på vores hjemmeside eller på: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Vi ses
Søren Post

Sted Rosenborg Slot
Øster Voldgade 4a
København
1350
Du skal logge ind for at bekræfte din deltagelse.

Vejledning ved tilmelding

Ved tilmelding til arrangement uden deltagergebyr: Hvis du vil tilmelde flere end dig selv, skal du først klikke på "Opret gæst" lige under "Primær deltager" og vælg antal gæster ud over dig selv. Klik dernæst på "Klik for at deltage"

Ved tilmelding til arrangement med deltagergebyr: Vælg det antal samlede antal deltagere, som du ønsker at tilmelde og klik derefter på "Klik for at deltage"