Klubrepræsentation ved store arrangementer (CHGP 2016)

Aktivitetskalender

Foregående måned Foregående dag Næste dag Næste måned
efter år efter måned efter uge I dag Søg Vælg ny måned
Garragemøde hos Gunnar og Vibeke Graae, Esbjerg
Onsdag, 18 April 2018, 19:00

RUN 4882 2Onsdag den 18 april kl. 19 åbner Vibeke og Gunnar Graae Hansen til garagemøde på Hindbærvej 4, 6715 Esbjerg N. Vi skal bl.a. se, hvor langt Corvetteprojektet er kommet.Onsdag den 18 april kl. 19 åbner Vibeke og Gunnar Graae Hansen til garagemøde på Hindbærvej 4, 6715 Esbjerg N. Vi skal bl.a. se, hvor langt Corvetteprojektet er kommet.
Nogle af os har bemærket, at der bl.a. står en gudesmuk E-Type Coupe, så ud over Vibeke og Gunnars venlige væsen, så er E-Typen en god grund mere til at tage til Esbjerg den aften.Tilmelding: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. eller telefon 40 4653 82

Sted Gunnar og Vibeke Gaae
Hindbærvej 4
Esbjerg N
6715
Danmark

Vejledning ved tilmelding

Ved tilmelding til arrangement uden deltagergebyr: Hvis du vil tilmelde flere end dig selv, skal du først klikke på "Opret gæst" lige under "Primær deltager" og vælg antal gæster ud over dig selv. Klik dernæst på "Klik for at deltage"

Ved tilmelding til arrangement med deltagergebyr: Vælg det antal samlede antal deltagere, som du ønsker at tilmelde og klik derefter på "Klik for at deltage"